Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 23:04, 27 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Ilonka chwalę tulipany znowu Z każdej perspektywy wyglądają bajecznie.
Co to za drzewa, które chcesz posadzić?

Znowu dziękuję
Zamówiłam 3 sztuki grabów fastigata. Chcę zrobić coś takiego co zazasłoni altanę zanim jej nie wymienimy na coś bardziej cywilizowanego:
inag 23:08, 27 kwi 2016

Pawlus napisał(a)
Fiu, fiu, jakie cudne grabiszcza. Lucasy?

Ups... no teraz to żeś mnie zagiął z tymi Lucasami Aż wygooglowałam co to za jedne i nadal nie wiem czym się różnią od zwykłych grabów fastigata? Muszę zgłębić temat Kupowałam je po prostu jako graby fastigata.
inag 23:10, 27 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Ilonka mam u siebie już 3 lata 3 suchodrzewy chińskie.
Co roku mi przemarzają

Pamiętam jak rozmawiałyśmy o nich. Pisałaś wtedy, ze one rosną u Ciebie w glinie. Może tu jest problem? Poza tym jednak mieszkasz w o wiele bardziej surowym zimą klimacie. Ja naprawdę nie mam z nimi kłopotu (odpukać). Co roku sadzisz nowe?
lindsay80 23:14, 27 kwi 2016

świetne graby, ta rabata będzie zjawiskowa, jestem pewna.

I powtórzę się - ostatnie zdjęcia z tulipanami boskie!
inag 23:19, 27 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Murek tulipanowy boski ale najbardziej zazdroszczę starodrzewia. A h te konary powykręcane!

Zostane przy pietruszce do picia...

A wiesz, że ja ich naprawdę nie lubię? Z sosnami jest mnóstwo problemów i sama nigdy bym ich nie posadziła. Jak nie zrzucają szyszek to igły, nie wspominam już jak trudno jest zapanować nad ich wzrostem.

Z dwojga złego wolę jednak pokrzywę bo pietruszka taka surowa dla mnie jest bleeeee Choć równie zdrowa a nie trzeba wyciskać soku.
inag 23:29, 27 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Czekam teraz na sadzenie i roze i stipy.
Moje ostatecznie trafia do trzech ogrodow i to bardzo zacnych,no poza moim wiem ze i Ty juz masz

O, i ja czekam! Jutro zmaltretuję eMa żeby po nie podjechał w jakiejś wolnej chwili. Moze się uda
Stipę mam z czego się bardzo cieszę Na razie to jest jeszcze "stipeczka" nie stipa. Bardzo odchorowała pikowanie i dopiero teraz zaczyna rosnąć. Twoja pewnie już duża.
Dziś podjechałam jeszcze do innego CO i tam przy kasie ktoś przede mną kupował ŚŚ. Od razu zerknęłam mu przez ramię żeby zobaczyć jak wygląda na żywo ale była taka biedna, krzywa, jakaś powykręcana, zaniedbana że aż przykro było patrzeć. Przy Twoich nie miała startu.
inag 23:31, 27 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Czyli powinnam się bać?

Nie Spokojnie! Z tego co wiem u wielu osób jeszcze nie ruszyła. Daj im czas a na pewno się miło zaskoczysz
MirellaB 23:31, 27 kwi 2016

inag napisał(a)

Znowu dziękuję
Zamówiłam 3 sztuki grabów fastigata. Chcę zrobić coś takiego co zazasłoni altanę zanim jej nie wymienimy na coś bardziej cywilizowanego:

Aaaaaaa już rozumię - dzięki
Ale trawniczek super wygląda

Ilonka z przykrością muszę napisać, że z werbeny została szt.1
Ona chyba była za mocno podlana,bo spleśniała, a pikowałam ją do dobrej ziemi. Może z tej jednej będzie cudowne rozmnażanie, żebyś Ty Ilonka wiedziała jak ja o nią dbam, jak dokładam
amelia_b 23:33, 27 kwi 2016

Ilonko jakie ty masz fajne zaporzyczone tło za huśtawą,dopiero teraz zauważyłam. Tulipany z butów wyrywają murki twoje uwielbiam
inag 23:34, 27 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
świetne graby, ta rabata będzie zjawiskowa, jestem pewna.

I powtórzę się - ostatnie zdjęcia z tulipanami boskie!

Oby tak było jak mówisz bo chciałabym mieć choc jedno miejsce w ogrodzie które nie jest stale przerabiane
Dzięki