Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 23:10, 26 kwi 2016

leon60 napisał(a)
ale widoki !

Ola, masz lepsze
inag 23:12, 26 kwi 2016

agata19762 napisał(a)
Ilonka po tych widokach tulipanowych u Ciebie też jesienią będę kupować cebulki.
Ilość robi wrażenie.
Śliczne te fotki z daleka.
Moja stipa po zimie kaput zrobiła.
Buźka.

Stipą się nie martw bo z tego co czytałam to ona i tak podobno ładniejsza jest młoda. Dwuletnia się wykłada i nie wygląda tak spektakularnie
Dzięki za kwiatka
inag 23:15, 26 kwi 2016

kosolka napisał(a)
Ilonka, skorzystam z przepisu na sok z pokrzywy, lubię takie cudactwa, na dodatek zdrowe W pierwszym momencie myślałam że to koktajl, zblendowana pokrzywa, ale to wciśnięta?
Szersze spojrzenie na rabate- bomba!

Tak. Zblendowana na papkę a później przez gazę lub na sitku wyciśnięty sok. Zlewasz to do słoika i możesz trzymać przez 4 dni w lodówce. Codziennie rano i wieczorem max 3 łyżki tego soku rozcieńczasz w połowie kubka wody. Możesz dodać do smaku cytrynę lub miód i... na zdrowie
lindsay80 00:07, 27 kwi 2016

tylko 2 zdjęcia, ale za to jakie - mowę mi odebrało! Cudne te tulipany masz, niech kwitną i cieszą oczy jak najdłuzej!
A soku z pokrzywy też spróbuję.
Ten sklep z kieliszkami to P...o?
Iwk4 00:21, 27 kwi 2016

Ilonka, cudny widok z dalszej perspektywy. Koor tulipanków mi się podoba, znowu będę rok spóźniona z modą
Jesienią musisz mi koniecznie zdradzić, jaki kolor będzie modny, bo tu fioletowy zawrót głowy w tym roku A ja nie mam
nawigatorka 07:27, 27 kwi 2016

inag napisał(a)

Ja już Ci kiedyś pisałam o mojej tolerancji na alkohol Po takim jednym kielichu (bo małe to one nie są) byłabym nieprzytomna dwa dni Ale jutro łyknę z takiego pokrzywkę z rana - nie dość że zdrowiej to jeszcze pozostanę w pełni władz umysłowych
Ja je znalazłam wtedy jak poszłam te wazony origami zobaczyć czyli niedawno.
haha a ja w janinie je kupilam
Kuba 07:36, 27 kwi 2016

A ja nigdzie pokrzywy nie widzę bo czuję że też bym się wciągnęła
I tylko 2 fotki z dalszej perspektywy pytam się?? Ta rabata zasługuje na conjmniej cztery po jednej z każdej strony, a gdzie reszta??
leon60 08:29, 27 kwi 2016

inag napisał(a)

Ola, masz lepsze

nie wiesz co mówisz
inag 14:00, 27 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
tylko 2 zdjęcia, ale za to jakie - mowę mi odebrało! Cudne te tulipany masz, niech kwitną i cieszą oczy jak najdłuzej!
A soku z pokrzywy też spróbuję.
Ten sklep z kieliszkami to P...o?

Dzięki
Ja dziś idę na poszukiwania pokrzyw uzbrojona w grube rękawice i nożyczki. Muszę porobić zapasy bo u mnie z hemoglobina zawsze krucho
Dokładnie ten sklep
lojalna_ 14:08, 27 kwi 2016

Troche Cie przepytam jaka mi radzisz zachowac odległosc pomiędzy suchodrzewami , widziałam duze roslinki i chciałabym najpierw mały kawałek płotu obsadzić na próbę . Nie chce go jakos wysoko prowadzić tylko zasłonic czesc połączenia płotu i ziemi ....strasznie mi tam bryzka błotko.

Czy przycinałas go? I po 5 latach nigdy nie przymarzł?