Stipą się nie martw bo z tego co czytałam to ona i tak podobno ładniejsza jest młoda. Dwuletnia się wykłada i nie wygląda tak spektakularnie
Dzięki za kwiatka
Tak. Zblendowana na papkę a później przez gazę lub na sitku wyciśnięty sok. Zlewasz to do słoika i możesz trzymać przez 4 dni w lodówce. Codziennie rano i wieczorem max 3 łyżki tego soku rozcieńczasz w połowie kubka wody. Możesz dodać do smaku cytrynę lub miód i... na zdrowie
tylko 2 zdjęcia, ale za to jakie - mowę mi odebrało! Cudne te tulipany masz, niech kwitną i cieszą oczy jak najdłuzej!
A soku z pokrzywy też spróbuję.
Ten sklep z kieliszkami to P...o?
Ilonka, cudny widok z dalszej perspektywy. Koor tulipanków mi się podoba, znowu będę rok spóźniona z modą
Jesienią musisz mi koniecznie zdradzić, jaki kolor będzie modny, bo tu fioletowy zawrót głowy w tym roku A ja nie mam
A ja nigdzie pokrzywy nie widzę bo czuję że też bym się wciągnęła
I tylko 2 fotki z dalszej perspektywy pytam się?? Ta rabata zasługuje na conjmniej cztery po jednej z każdej strony, a gdzie reszta??
Dzięki
Ja dziś idę na poszukiwania pokrzyw uzbrojona w grube rękawice i nożyczki. Muszę porobić zapasy bo u mnie z hemoglobina zawsze krucho
Dokładnie ten sklep
Troche Cie przepytam jaka mi radzisz zachowac odległosc pomiędzy suchodrzewami , widziałam duze roslinki i chciałabym najpierw mały kawałek płotu obsadzić na próbę . Nie chce go jakos wysoko prowadzić tylko zasłonic czesc połączenia płotu i ziemi ....strasznie mi tam bryzka błotko.
Czy przycinałas go? I po 5 latach nigdy nie przymarzł?