Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

Madzenka 23:24, 14 cze 2016

Moje brązowe trawy tez wołaja o pomste do nieba. Niby widac, ze przezyłay ale maja po kilka nowych listków a reszta sucha...
siakowa 07:15, 15 cze 2016

inag napisał(a)

Znowu? Przecież dopiero co były
Brązowe turzyce wszystkie co do jednej wyrzuciłam juz dawno. Nie było dla nich nadziei. One aż się same sypały. Przy najdelikatniejszym dotknięciu wszystkie źdźbła wychodziły od razu. Kupiłam nowe i już podosadzałam w większość miejsc. Mam nadzieje, że już wiecej cyrków z ich przemarzaniem nie będzie. Tak Ci szczerze powiem, ze miałam całkiem poważne myśli żeby takie truposzczaki zostawić bo i tak nikt oprócz mnie nie wiedział, że one kaput
ja tak zrobiłam
Dominika11 07:20, 15 cze 2016

inag napisał(a)

Znowu? Przecież dopiero co były
Brązowe turzyce wszystkie co do jednej wyrzuciłam juz dawno. Nie było dla nich nadziei. One aż się same sypały. Przy najdelikatniejszym dotknięciu wszystkie źdźbła wychodziły od razu. Kupiłam nowe i już podosadzałam w większość miejsc. Mam nadzieje, że już wiecej cyrków z ich przemarzaniem nie będzie. Tak Ci szczerze powiem, ze miałam całkiem poważne myśli żeby takie truposzczaki zostawić bo i tak nikt oprócz mnie nie wiedział, że one kaput
u mnie to samo dokładnie mogłabym napisać słowo w słowo co ty - tylko u mnie zaczęły puszczać - powyciagałam to co padło i może powoli odbiją
MirellaB 08:17, 16 cze 2016

Ilonka, a ja brązowych traw nie lubię
Ale dziwne, bo jedną kupiłam w zeszłym roku na próbę i pięknie rośnie Czy to znak, że warte są mojej uwagi?

Artemis u mnie ciągle w pąkach, no tak mnie denerwowuje, że już nie mogę brrrr
inag 00:15, 17 cze 2016

moonia napisał(a)
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Ja dopiero tej wiosny zaczęłam większą zabawę z ogrodem- właśnie dzięki Ogrodowisku. Już po nocach nie śpię. Chciałabym wszystko i na już- a tak się nie da. Niecierpliwa jestem. Chyba założę sobie jakiś zeszycik aby informacje zapisywać , bo się w tym już gubię.

Wszystko i na już...- skądd ja to znam: Zeszyt to dobry pomysł. też o tym myślałam nie raz.
Pozdrowienia!
inag 00:18, 17 cze 2016

Mirka napisał(a)
Zdjęć się domagam i tak bo ostatnie trzy widziałam Co do trawek to mnie rozgrzeszyłaś bo i ja w sobotę wykopałam. Mam nowe popikowane ale jeszcze malutkie.Fotkę usunę jak zobaczysz

Nie usuwaj proszę! Na tak estetycznie popikowane trawki to aż miło popatrzeć Ja właśnie dziś plewiłam w czasie gdy mój M kosił trawę i też zauważyłam kilkanaście siewek brązowych trawek! Aż oczy przecierałam ze zdumienia bo nie wiedziałam, że one tak ładnie się rozmnażają
inag 00:20, 17 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Moje brązowe trawy tez wołaja o pomste do nieba. Niby widac, ze przezyłay ale maja po kilka nowych listków a reszta sucha...

To i tak lepiej jak u mnie bo ja miałam jeden wielki susz. Wszystko ze środka wylatywało. Nie było nadziei dlatego wymieniłam.
inag 00:20, 17 cze 2016

siakowa napisał(a)
ja tak zrobiłam

Czytałam
inag 00:22, 17 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
u mnie to samo dokładnie mogłabym napisać słowo w słowo co ty - tylko u mnie zaczęły puszczać - powyciagałam to co padło i może powoli odbiją

Ale miałas takie same siano jak ja? Teraz się zastanawiam czy przypadkiem nie trzeba było dać im szansy... Trzymam kciuki za reanimację
inag 00:24, 17 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Ilonka, a ja brązowych traw nie lubię
Ale dziwne, bo jedną kupiłam w zeszłym roku na próbę i pięknie rośnie Czy to znak, że warte są mojej uwagi?

Artemis u mnie ciągle w pąkach, no tak mnie denerwowuje, że już nie mogę brrrr

Wiem, ze nie lubisz - pamiętam jak pisałaś nie raz Też kiedyś miałam takie samo podejście aż pewnego razu na targach wpadła mi doniczka w ręce
Różami się nie denerwuj. Jak już wystartują to złość na nie Ci minie