Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 22:53, 07 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Skrzyneczki ładnie obsadzone, ja obiecałam córce posadzić coś na balkon więc podpatruję u innych. Już mnie korci żeby jednoroczne posadzić, mam nadzieję, że mrozu juz nie będzie. Pozdrawiam

Fajnie że skrzyneczki się podobają, mam nadzieję że efekt i zamierzenie wizualne będzie widać jak wszystko sie rozrośnie jeśli coś Ci się podoba to kopiuj
malgorzata_s... 22:56, 07 maj 2014

Alu skrzyneczki super Twoja tojeść ukorzeniona ale uznałam że trzy to za mało i jeszcze dorobiłam. Jeśli chcesz hosty to też robią się sadzonki Myślę że za dwa tygodnie gotowe będą to adres na pw. wrzuć
Alisonek 23:01, 07 maj 2014

eMek wymyślił jak szybko pozbyć się trawy z ogrodu przy użyciu kosy spalinowej, która kosiła do ziemi, latająca ziemia, kamyszki i trawa były wszędzie, ale efekt jest

Teraz pozostanie skopać, wybrać korzonki trawy, zagrabić i wsadzic rośliny
I sesja z ustawiania doniczek i roślin
pytanie, czzy usunąć jodłę koreańska, jeśli tak to gdzie?????

Alisonek 23:03, 07 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Alu skrzyneczki super Twoja tojeść ukorzeniona ale uznałam że trzy to za mało i jeszcze dorobiłam. Jeśli chcesz hosty to też robią się sadzonki Myślę że za dwa tygodnie gotowe będą to adres na pw. wrzuć

Kochana jesteś że pamiętasz normalnie wow! A co ja Ci mogę przesłać w zamian????
malgorzata_s... 23:07, 07 maj 2014

Siebie A te hosty chcesz??
Alisonek 23:08, 07 maj 2014

Widok na czerwoną ścianę i na mój dzisiejszy zakup, czyli 3 rozczochranne panny chyba przed serby pójdą, co o tym myślicie???

Z cyklu moje robaki w ogrodzie
I. obcy są wśród nas, czyli różowa krewetka mini

II. pani pająkowa ze swoim jajkiem pod brzuchem, wielka była!

III. niewyraźny ale jest, czarno- żółty chrząszcz (chyba) z rh

Alisonek 23:10, 07 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Siebie A te hosty chcesz??

jakieś sadzoneczki mogę przyjąć, bo dopiero zaprzyjaźniam się z hostami i mam aż 3 szt i chyba każda jest inna
Siebie i eMka i Frania przywiozę jak będzie cieplej i jak młody zaprzyjaźni się z jazda samochodem na trasy dłuższe niż 130 km
malgorzata_s... 23:12, 07 maj 2014

No to fajnie przyzwyczajaj Frania do podróży Góry mu się spodobają Buziaczki
Alisonek 23:15, 07 maj 2014

mama lubi to i syn musi a że już 2 lata w górach nie byłam to czas będzie to nadrobić a Twoje strony sa mi całkowicie nieznane więc tym bardziej byłoby fajnie poznać nowe miejsca
buziolki :*
Juzia 23:21, 07 maj 2014

Na RH to opuchlak! Trza zabić dziada!