Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Ivvvona 22:50, 10 cze 2014

Nie było mnie ze dwa tygodnie a tu takie zmiany - jestem pod wrażeniem
Alisonek 23:00, 10 cze 2014

Kasiu bardzo się staram żeby to wszystko mogło być pięknym ogrodem jeśli na misiach polarnych nie ma pąków, to w tym roku kwiatków nie będzie, co??

Dziękuje Konradzie że moje zmiany sie Tobie podobają

Ivono no przez te 2 tygodnie to sporo zdjęc przybyło i jeszcze więcej się działo, oglądaj bo zaginiesz w moim wątku
wiunia 23:06, 10 cze 2014

Alisonek napisał(a)
i na szybko mix parapetowy

Alu ogród przepięknie się prezentuje ale te dwa zestawy mnie zauroczyły Grabiki "wypasione" Pozdrawiam serdecznie!
Alisonek 23:12, 10 cze 2014

Wiuniu wiesz że jak patrzę na moje grabiki i jak Franio przez nie przechodzi to myślę o Tobie, mimo że sie jeszcze nie znamy dlatego zdjęcia grabów sa zawsze ze specjalną dedykacją dla Ciebie
lobelia niebieska jest piękna i jestem z niej bardzo zadowolona
Kasik 23:16, 10 cze 2014

Alisonek napisał(a)
Kasiu bardzo się staram żeby to wszystko mogło być pięknym ogrodem jeśli na misiach polarnych nie ma pąków, to w tym roku kwiatków nie będzie, co??

Dziękuje Konradzie że moje zmiany sie Tobie podobają

Ivono no przez te 2 tygodnie to sporo zdjęc przybyło i jeszcze więcej się działo, oglądaj bo zaginiesz w moim wątku

Jeszcze na wielu hortensjach- nawet tych wieloletnich- nie ma jeszcze pączków. Niektóre puszczają je trochę później. U mnie tylko Pinky ma widoczne kwiatostany. Reszta czeka jeszcze.

A to, ze się staracie, to widać bardzo. Kibicuję i trzymam kciuki.
Wejdź na swój wątek jak go zakładałaś porównaj zdjęcia- to dodaje sił.
Ja tak robię.
Alisonek 23:23, 10 cze 2014

Kasik napisał(a)

Jeszcze na wielu hortensjach- nawet tych wieloletnich- nie ma jeszcze pączków. Niektóre puszczają je trochę później. U mnie tylko Pinky ma widoczne kwiatostany. Reszta czeka jeszcze.

A to, ze się staracie, to widać bardzo. Kibicuję i trzymam kciuki.
Wejdź na swój wątek jak go zakładałaś porównaj zdjęcia- to dodaje sił.
Ja tak robię.

no to może miśki mnie miło zaskocza i jednak będą miały kwiaty, to byłaby pełnia szczęscia dla tej narożnej rabaty. taka kropka nad i
siły jeszcze mam choć oczywiście wracam do tego co było wtedy mieliśmy ładniejszy trawnik a ja w ramach jego dobicia, wykopywałam tulipany, o zgrozo dosiewka to mało powiedziane co mnie czeka
Kasiu i Grzesiu u Was też mnóstwo się dzieje i my też podziwiamy buziaki ślemy..ahaa jak wypatrzysz u siebie na zachodzie deszcz, to daj znać
Kasik 23:27, 10 cze 2014

Alisonek napisał(a)

no to może miśki mnie miło zaskocza i jednak będą miały kwiaty, to byłaby pełnia szczęscia dla tej narożnej rabaty. taka kropka nad i
siły jeszcze mam choć oczywiście wracam do tego co było wtedy mieliśmy ładniejszy trawnik a ja w ramach jego dobicia, wykopywałam tulipany, o zgrozo dosiewka to mało powiedziane co mnie czeka
Kasiu i Grzesiu u Was też mnóstwo się dzieje i my też podziwiamy buziaki ślemy..ahaa jak wypatrzysz u siebie na zachodzie deszcz, to daj znać

Daję znać. dziś u mnie troszkę padało i zapowiadają w nocy burzę. - choć się jej nie widać ani tyle.
Alisonek 23:34, 10 cze 2014

Kasik napisał(a)

Daję znać. dziś u mnie troszkę padało i zapowiadają w nocy burzę. - choć się jej nie widać ani tyle.

szybka jesteś tego się nie spodziewałam
to życze delikatnego deszczu,burz i innych anomalii nie chcemy
elzbieta_g 12:18, 11 cze 2014

Alisonek napisał(a)

to drzewko to wiśnia? na jakiej wysokości jest szczepiona?ja znalazłam w szkółce za 30zł i na wysokości ok.160cm i zastanawiam się czy warto
super ta rabata ci wyszła
MonikaH 12:31, 11 cze 2014

śliczna rabata, super kanciki, zmiana niesamowita