dziękuję, lubię kolor zielony w doniczce była trzmielina (nn), wrzos, cyklamen miniaturowy i jakaś popularna jednoroczna, zabij nie pamiętam teraz nazwy, kwitła na jasnofioletowo, pojedyncze kwiatki wokół koszyczka, większe niż u stokrotki
Zielone kwiatki śliczne ale koper wyjatkowo piękny , jak go siałam to nie chciał rosnąc a raz sam sie wysiał w donicy z różą i tam mu sie podobało przez kilka lat wysiewał sie . Miłej niedzieli.
Przyszłam Mariolu z rewizytą. Przebrnęłam, przez Twój wątek i jestem zachwycona klimatem starego ogrodu, lipa mnie powaliła i pod wrażeniem nowego. Nie ma wątpliwości, że za parę lat nowy będzie stwarzał już wspaniały klimat. Widziałam, że masz też hortensję piłkowaną, tylko ona jest u Ciebie różowa.
Bogdzia, koperek sie udał Zawitka kraania dziękuję w nowym trzeba jeszcze rozwiązać parę dylematów, ale za jakiś czas, na razie niech rośnie, o hortensję pytałam, bo jedną z nich ( mam dwie ) kupowałam właśnie niebieską, pewnie potrzebuje więcej jedzonka lub kawy, jak ktoś pisał