paniprzyroda
22:04, 22 lis 2019
ElaS - muszę zdjąć to gniazdo, bo za chwilę i tak wiatr je strąci.
AniazUroczyska - ulubione byliny przesadziłam, dużych drzew sadzonych własną ręką i pielęgnowanych od małego szkoda, ale przynajmniej coś po nas zostanie, o ile następca ich nie wytnie.
Sylwia, ulubione przeniosłam, ale tam też gołej ziemi nie mogę zostawić. A co będzie, kto to wie.
Anda - cała rzecz w tym, by to co jest dawało nam satysfakcję i radość
Działajmy, dopóki mamy ochotę i siły.
Znalazłam fotkę tego nn zawilca
Kolor kwiatu bardziej zielonkawy niż biały.
Ula, brak miejsca na kamienie

Mirka, byliny zostają, bo nie mam na nie miejsca. Zresztą te same mam już w nowym.
Ewo, mam wrażenie, że tu na forum są lepsze ode mnie specjalistki w upychaniu roślin

A poważnie - teraz by coś posadzić, muszę coś wykopać. Przystopowałam. Uskuteczniam porządki roślinne. Wprowadzam zakaz donic powyżej 30. W sezonie było ich ok. stu, dużych i małych.
ewsyg - Ewo, dzięki.
Coś z ub. słonecznej niedzieli

AniazUroczyska - ulubione byliny przesadziłam, dużych drzew sadzonych własną ręką i pielęgnowanych od małego szkoda, ale przynajmniej coś po nas zostanie, o ile następca ich nie wytnie.
Sylwia, ulubione przeniosłam, ale tam też gołej ziemi nie mogę zostawić. A co będzie, kto to wie.
Anda - cała rzecz w tym, by to co jest dawało nam satysfakcję i radość

Znalazłam fotkę tego nn zawilca

Ula, brak miejsca na kamienie

Mirka, byliny zostają, bo nie mam na nie miejsca. Zresztą te same mam już w nowym.
Ewo, mam wrażenie, że tu na forum są lepsze ode mnie specjalistki w upychaniu roślin

ewsyg - Ewo, dzięki.
Coś z ub. słonecznej niedzieli