Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

rozark 10:12, 26 paź 2015

popcorn 18:46, 27 paź 2015

puk, co tam? hosty posadzone? orzeszki od Ciebie kończymy pycha!
Nikita 09:58, 29 paź 2015

jankosia, Bogdzia – ha, ha, ha…no dziewczyny, ja chętnie babci te spodnie mogę sprezentować, ale wtedy wszyscy wdowcy z okolicy zaczną się schodzić…i nie wiem czy staruszka da sobie z nimi radę.

Krys – Krysiu pozdrawiam. Zaraz lecę do ciebie zobaczyć co w ogródku słychać

ryska – Reniu, moja babcia ze swoim charakterem to i w modelingu by karierę zrobiła, och…żeby tylko było zapotrzebowanie
na modelki 80+

Margarete – no masz rację Małgoś…nie będę kobieciny ograniczać…niech korzysta z życia!!! Kupię babci chinosy w najmodniejszym teraz, granatowym kolorze…a co …niech ma!
Brawo babcia! Brawo ona!

popcorn – Carola, ja do dziś nie wiem jak ona te spodnie na siebie wcisnęła…??? I jeszcze te dresy pod spodem….ha, ha

waldek727 – Waldi, widzę że ty oblatany jesteś w modowych trendach….chinosy … morelowe… fiu, fiu.

rozark – Reniu, buziaki przesyłam

popcorn – hosty od razu znalazły miejscówkę. A jak tam twoje (moje)…mogą być? Jak byś jeszcze którąś chciała to krzycz od razu!
Orzeszki już wszystkie pozbierane, trzeba czekać do następnego roku…przypomnij się we wrześniu to znowu ci przywiozę.
A jak tam twoja CHA CHA, bo moja chyba nie żyje…szkoda.
malkul 13:11, 29 paź 2015

Babcia mnei rozłożyła na łopatki
ren133 13:17, 29 paź 2015

Ale Ty z tą babcią masz wesoło
Buziaki

PS. A będziesz w przyszłum tygodniu w szmaragdowym?
waldek727 08:13, 30 paź 2015

Nikita napisał(a)

waldek727 – Waldi, widzę że ty oblatany jesteś w modowych trendach….chinosy … morelowe… fiu, fiu.

Wtedy Madziu jak zauważyłem ładną koronkową bluzeczkę to nie napisałaś, że oblatany jestem w modowych trendach tylko, że mam bystre oko.
A ja mam bystre oko i na to, i na to.
yolka 17:24, 30 paź 2015

zaglądam po długiej przerwie, mokra jesień też jest piękna, fajne trole, ja mam jednego nie trola bo nie szczepiony tylko z przewodnikiem, ciekawe czy ządążę zobaczyć jak bedzie wielki . Mój zebrinys posadzony jesienia 2014 tez ma miatełki - 3 szt. Pozdrawiam
popcorn 17:32, 30 paź 2015

Zaglądam, spokojnego weekendu! Już obleciałaś te 29 grobów?? powiedz ze nie musialas ich osobiście sprzątać... pozdrawiam!
popcorn 17:34, 30 paź 2015

Nikita napisał(a)

popcorn – hosty od razu znalazły miejscówkę. A jak tam twoje (moje)…mogą być? Jak byś jeszcze którąś chciała to krzycz od razu!
Orzeszki już wszystkie pozbierane, trzeba czekać do następnego roku…przypomnij się we wrześniu to znowu ci przywiozę.
A jak tam twoja CHA CHA, bo moja chyba nie żyje…szkoda.

3/5 - taki mam wynik z cha-cha. Wiosną jak będzie co, to Ci dam jedną
Na razie jestem zahostowana po sufit, mam nadzieję te które kupiłam znajdą wiosną nabywców pozdrawiam!
Bogdzia 13:48, 31 paź 2015

Macham.