AlKa - bardzo możliwe że zawciąg ma za mało słońca i dlatego strzela focha. U mnie rośnie w pełnym słońcu i kwitnie od maja do grudnia.
Mala_Mi - altanka - najlepsza ogrodowa inwestycja 2015 roku, fajnie wygląda, bardzo funkcjonalna, super cena!
futrzak - grzeczny egzemplarz mi się trafił, jeszcze nikogo nigdy nie ugryzł, cały czas by się tylko bawił....Tylko ciiii...nikomu nie mów, bo będzie mu przykro...zawszy chciał być poważnym psem obronnym...
parada - rewelacyjna...ale zakupy jeszcze fajniejsze
trolle - kupione przez przypadek (miały być właśnie marikeny) ale jestem z nich bardzo, bardzo zadowolona, POLECAM wszystkim
babcia - odkąd pamiętam zawsze z nią było kupę śmiechu, to taka osoba co nigdy nie narzeka i zawsze jej figle w głowie
a złodziejka - jak to złodziejka, dostała nauczkę i...będzie kradła dalej...no cóż , ten typ tak ma...
edit: dzisiaj wracając ze "szmaragdowego".........
Nooo, Aniu dlaczego nic nie mówiłaś, że rozwijasz swój talent kulinarny !!!
waldek727 - nooo..ja do tej pory nie wiem jak ona to zrobiła...tym bardziej że aż w dwie osoby musiałyśmy z niej te spodnie zciągać
popcorn - sprzątanie zeschniętych liści za pomocą kosiarki to super patent - szybko, dokładnie i prawie bez wysiłku, a do tego liście na kompost dokładnie pocięte
Trawiasty tupecik dzisiaj przykryję...myślisz że kopczyk z liści wystarczy? Może jeszcze jakimiś iglakami okryć?