Hej, hej! Zaglądam, ale tu ciemno! I gdzie ten szmaragd?
Nikita, dzięki za wykład o linii kroplującej, ja też mam zamiar sama ją zakładać w podobnej wersji do Twojej. Super! Pocieszyłaś mnie. Może będę jeszcze o coś dopytywac po drodze.
Bogdzia. Krys, Syla - latarenki wyczaiłam w internecie, kosztowały 49,50 (za komplet 4 szt.) – zadzwoniłam i usłyszałam, że już ich nie ma, bo mieli wysprzedaż i się skończyły….
Ale jak mi na czymś zależy to tak szybko nie odpuszczam…trochę pomarudziłam i kobitka obiecała, że jeszcze poszuka. Po godzinie zadzwoniła, że znalazła, ale jedna szybka w tej największej latarence jest lekko pęknięta i że jak chce to może mi sprzedać za 20 zł. – wzięłam, tym bardziej, że za godzinę przejeżdżałam przez Kielce, a firma właśnie z Kielc.
Nikita gdybyś widziała cztery srebrne za 200 zł to daj znać bo skoro ty potrafisz upolować takie rarytasy to ja jestem pełna podziwu. Srebrne to 1 szt za 100-200 zł widze....
Madzia nie ma takiej potrzeby, ja tylko spuściłam wodę z fitra żeby nie zamarzł. Teraz przewody są puste, bo nadmiar wody "wykroplił się" przez otworki. Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania - pytaj.
Jagodaa - linia kroplujaca to fajna rzecz i jak widać wcale nie musi być droga jakby się to mogło wydawać - jak by co to pytaj śmiało.
Marzenko bardzo proszę - widziałam kiedyś takie jak moje tylko srebrne i 3szt.w komplecie w Leroy Merlin, wymiary 55cm/40cm/30cm, cena 66,90zł.(za komplet)
Jak chcesz to mogę dać ci namiary na tą firmę co ja kupowałam - może mają jakieś srebrne...
malgorzata_s – ja też mam nadzieję, że zima odpuści i już nie będzie takich mrozów.
A spotkanie u Margarete 15 lutego – mam trochę „cykora” bo to pierwszy raz dla mnie….
Ewik – dzięki za wizytę, zapraszam częściej i zaraz biegnę do ciebie
hanka_andrus – dla ciebie troszkę szmaragdowo – szmaragdowego ogródka
Podziwiam Twoja operatywnosc , ja jestem całkowitym przeciwieństwem , nic nie umiem załatwic a juz w internecie to wogóle.Kto wie czy by mi się nie opłaciło zostac Twoja bacia ? Siostrą też mogę byc.Miłego tygodnia.