Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Dorota123 12:35, 20 mar 2018

Nikito bardzo lubię czytać te Twoje przemyślenia, to urodzinowe przebija wszystkie. Cudowne podsumowanie półwiecznej egzystencji. Też mam już to za sobą, wychodzi, że jestem 3 lata starsza. Twoje wesołe usposobienie, ciekawość świata i życia, pogodne nastawienie do wszystkiego jest godne pochwały i naśladowania. Czytając Twoje refleksje w wielu miejscach czułam się jakbym czytała swoje wspomnienia. Co prawda nie marzy mi się skok ze spadochronem, ale Tobie życzę spełnienia tego i wielu innych marzeń.

Margarete 16:28, 22 mar 2018

Magda - jaką ty mądrą kobietą jestes - niby to wiedziałam ale teraz jak czytam co piszesz, to....
Realizuj marzenia! Skacz ! Lataj! Rób co tylko chcesz! I nie zmieniaj się!
Buziaki !
Bogdzia 20:01, 22 mar 2018

Cały czas zaglądam choc nie piszę, nie chce mi sie logowac , wole poczytac
paniprzyroda 01:35, 23 mar 2018

Margarete napisał(a)
Magda - jaką ty mądrą kobietą jestes - niby to wiedziałam ale teraz jak czytam co piszesz, to....
Realizuj marzenia! Skacz ! Lataj! Rób co tylko chcesz! I nie zmieniaj się!
Buziaki !

Nic dodać, nic ująć, Małgosia pięknie napisała. Podpisuję się pod tym obiema rękoma
Milka 04:53, 23 mar 2018

Wspaniałe podsumowanie, jesteś świetna Madziu
Nikita 08:55, 23 mar 2018

Kasya – optymizmu Ci u mnie dostatek, więc będę zarażać…obiecuję !!!

kitek81 – w dzień jak słonko wyjdzie to nawet jest ok., ale te mroźne noce na początky tygodnia to już było "przegięcie". Dobrze, że u nas choć cienka warstewka śniegu to może te kiełkujące roślinki tak bardzo nie ucierpiały.

AgnieszkaW – w sumie Aga, to tak może właśnie być, wszak podobno życie zaczyna się po „50” (i wcale tu nie chodzi o „50” wódki…hi hi )

Dorota123 – a już się bałam, że się rozpisałam i zaczęłam przynudzać. Fajnie, że komuś się chciało czytać te moje, nie co przydługie, studium życia 50-latki. Dziękuję za życzenia, ale i tobie życzę spełnienia marzeń moja starsza (o 3 lata) koleżanko.

Margarete – miłe to co piszesz. Mam właśnie taki zamiar - korzystać z życia ile się da !!!

Bogdzia – czytaj, zaglądaj, podglądaj, wpadaj mimochodem, odwiedzaj … Buziaki

paniprzyroda – dzięki Mariolka. Buziaczki przesyłam.

Milka – oj tam, oj tam….parę słów z głębi serducha.
Nikita 08:56, 23 mar 2018

Już ta pogoda lekko mnie wnerwia….no ile można ? Wiosno, gdzie jesteś ?! Dziś rano znowu śnieg leciutko prószył i temperatury zerowe….szaro, buro, mokro.
Na szczęście na niedziele zapowiadają ładną pogodę, więc na pewno przygotowania świąteczne pójdą na dalszy plan…jadę do „szmaragdowego” !
Baterie po zimie już naładowane, rączki aż rwą się do pracy, niecierpliwie tupię nóżkami…oj sponiewieram się ogrodowo !!! Hi hi hi

asiak 13:14, 23 mar 2018

Nikitko z ogromnym zaciekawieniem przeczytałam Twoje przemyślenia. Tylko brać z Ciebie przykład Też mam już skończone swoje pół wieku i moim motto jest również "mogę wszystko, nic nie muszę"
Pozdrawiam cieplutko
11stokrotka 19:39, 23 mar 2018

Wszystkiego najlepszego dla jubilatki. Życzę jeszcze lepszego podsumowania za kolejne 50 lat. Madziu, jestem zaskoczona. Twój temperament pasuje mi raczej do Barana, nie Ryby. Pozdrawiam
ryska 20:05, 23 mar 2018

Wyjątkowa Kobieto, wszystkiego najlepszego i niech wszystkie kawałki tortu z przyszłych 2x25 lat życia idą w cycki buziaki