Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Kasik 18:27, 12 kwi 2018

Magda- czym Ty jeszcze nas zaskoczysz?

Już widzę,jak ten pomysł kiełkuje i powstaje nowa wizja czegoś tam..... Błyska Oko, w głowie myśli się klarują i nasza Madzia już wie, że coś zrobi. . Byleby tylko młoteczek, jakieś gwoździki, a jak już można użyć cięższego sprzętu , to buzia w pełnym uśmiechu.

Jesteś NIESAMOWITA.

Buziol

Kojak 20:24, 12 kwi 2018

Kasya jeśli już to Tylko Watson. Ale wychodzi na to że nie mam zdolności dedukcji. Ale proszę potraktować moją wypowiedz jako wyraz podziwu dla Madzi. Taka rewolucja z tak spektakularnym efektem na spontaniem, bez planowania... Dla mnie nie do pomyślenia, dlatego miałem lekkie podejrzenie o dłuższe planowanie. Z drugiej strony Magda nie bez kozery wybrała Nick. Jest kobietą od zadań specjalnych nie ważne czy zastosuje taczer, młotek,sekator, kilof w kopalni solo, czy przybory kuchenne. No I co najważniejsze z wdziękiem kobiecym I na szpilach.
Bogdzia 20:56, 12 kwi 2018

Nawet nie wiem jak to skomentowac bo Madzia wiadomo wszystko potrafi a przy okazji dobrze się ubawi i inni przy niej również.
Nikita 02:31, 13 kwi 2018

yolka – dzięki Jolu za miłe słowa, ale był mus coś z tym kibelkiem zrobić. I muszę się przyznać, że moje zainteresowania i wyuczony zawód były w tej kwestii bardzo pomocne.

Kasya – ha, ha…porucznik Columbio, detektyw Monk i Herkules Poirot – wszyscy razem w jednej osobie

Kasik – no właśnie tak Kasiu było…chwila zastanowienia, błysk w oku i do dzieła !

Kojak – Tomku, przecież twój nick też z obowiązuje! Po prostu porucznik Kojak!

Bogdzia – o nie Bogdziu, wszystkiego nie potrafię. Na przykład takiej poważnej elektryki się nie tykam, bo prądu się boję. Jedyne co mogę zrobić to wykręcić spaloną żarówkę lub wymienić zepsutą wtyczkę w przedłużaczu.
Kojak 08:41, 13 kwi 2018

Madziu pojechałaś z tymi detektywami wszyscy z mojego dzieciństwa , których bardzo lubiłem Ale ty wiesz najlepiej że mój nick do innej sfery życia się odnosi
Nikita 20:14, 14 kwi 2018

Kojak napisał(a)
Ale ty wiesz najlepiej że mój nick do innej sfery życia się odnosi

Wiem, wiem Kojak’u
Nikita 20:16, 14 kwi 2018

„Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała…
…ale gdyby nie skakała toby smutne życie miała”

Wczoraj był trzynastego w piątek, więc, żeby mi się nie nudziło mam złamany palec lewej stopy!!!

Ale nie ze mną takie numery! Na dworze cieplutko, aż człek rwie się do ogrodu a tu co? Gips?
Oooo nieeee, żywcem mnie nie wezmą….nie da rady !!!
Mądrzejsza o wiedzę z Internetu, że nie zawsze potrzebny jest gips, pojechałam rano na pogotowie. „Urobiłam” lekarza, że tylko plastrowe usztywnienie potrzebne, po czym w sklepie medycznym dodatkowo zakupiłam specjalną sylikonowo-żelową osłonę na palca, która ogranicza ruchomość w stawie.
Jest ok. Palec sztywny, niemalże nie przeszkadza w chodzeniu i co najważniejsze prawie nie boli. Jutro jeszcze tylko sztywne obuwie i jadę do ogrodu.

PS. od dzisiaj zaczął mi się urlop…ha ha. Ale sobie atrakcje na urlopie wymyśliłam…jak zwykle u mnie wesoło.
Margarete 20:51, 14 kwi 2018

O rany Magda...ty to już jak coś wymyślisz albo jak ci się coś przytrafi to od razu z grubej rury...
Współczuję "atrakcji". Dobrze że to tylko palec bo twoje plany ległyby w gruzach a tak to tylko drobna modyfikacja i do przodu

Donoszę że zakup dokonany

asiak 21:06, 14 kwi 2018

Nikita napisał(a)
„Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała…
…ale gdyby nie skakała toby smutne życie miała”

Wczoraj był trzynastego w piątek, więc, żeby mi się nie nudziło mam złamany palec lewej stopy!!!

Jak tego dokonałaś? Szybkiego powrotu do formy
Kojak 21:09, 14 kwi 2018

Bardzo MI przykro. Jak do tego wypadku doszło?