Cześć Jagoda, piękne ujęcie w ogóle przejrzałam sobie Twoje poczynania i bardzo mi się podoba, super masz posadzone rośliny w dużych ilościach i ładne obwódki. Zapewne coś zgapię Świdośliwa śliczna, mam ją na swojej liście wiosennych zakupów. Jak ona szybko rośnie i ile wg Ciebie rozrasta się na szerokość ? Czy można ją trochę trzymać w ryzach?
Jak sprawują się cisy, sadziłyśmy w podobnym czasie, kupiłaś piękne okazy
Hej Jagoda.
Tyle mnie tu nie było, że musiałam się cofnąć, czy aby na pewno to Twój ogród.
Kobieto, kawał roboty macie za sobą. Nie mogę się napatrzeć.
Ślicznie jest
I jeszcze znalazłam fotkę brzózek przy Serbach. Planuję podobną rabatę w nowym ogrodzie i odetchnęłam z ulgą, że będzie super
Pozdrawiam.
Rabata z berberysami przy murku nieustannie mnie zachwyca...ciągle zastanawiam się, gdzie bym mogła nasadzic coś podobnego, ale chyba nie będzie u mnie odpowiedniego miejsca. Podziwiam zatem u Ciebie, to prawdziwa ozdoba ogrodu, przyciąga wzrok.
Witam i pozdrawiam wszystkich zaglądających . Ciągle zabieram się za jakiś wpis... I jakoś to później umyka. Utknęłam ostatnio ponownie w innej pasji, nadziemnej - perfumy :/
Odezwę się, bo już przycielam śś, nie do końca mi się podoba efekt, może gdy liście wypuści pomysł na firmę się skrystalizuje.
Jestem zła na ceny roślin. Za moją śś zapłaciłam rok temu 240zl a w tym roku te, które zostały z poprzedniego sezonu u ogrodnika są przemetkowane na 498zl. Śmiech na sali. :/