Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 18:54, 01 sie 2014

Jem obiadokolację i idę sadzić jeżówki . Może trawę kosić...
Jagodaa 20:29, 01 sie 2014

Gdy moi Rodzice to zobaczą, chyba będę musiała odwołać urlop....

Zabrakło mi ziemi, jeszcze nie wszystkie jeżówki posadzone...

Dla Gabi:

bartek_luberda 20:30, 01 sie 2014

Ale ładne te trawy w donicach A ja cały dzień nic nie robię Ale zgodziłam się sama dobrowolnie na zastrzyki i jestem z siebie dumna Pozdrawiam
Jagodaa 20:47, 01 sie 2014

bartek_luberda napisał(a)
Ale ładne te trawy w donicach A ja cały dzień nic nie robię Ale zgodziłam się sama dobrowolnie na zastrzyki i jestem z siebie dumna Pozdrawiam

Beatko, czasem trzeba poleniuchować, tym bardziej jeśli to ma wyjść na zdrowie .
Madzenka 21:08, 01 sie 2014

Jagoda donica jest zachwycająca! Dobór kolorów, ksztaltów, ah , niesamowita. Masz dziewczyno niesamowite wyczucie!!!

Z trawnikiem świeta racja, ale jakże bez niego żyć? Zważywszy na ten fakt mam 70 m2 trawnika na 900 m2 i wystarczy i wygląda , że jest o wiele wiele więcej. Wszyscy się dziwili , gdy najpierw założylismy trawnik a potem rabaty, dlaczego tak mało
A ja wiedziłam po przednim ogródku, że trawnik to absorbujące cholerstwo Więc kadruj zdjęcia i fotki donicy nam wystraczą do wzdychania
tusiawka 23:05, 01 sie 2014

Tylko kilka stron do tyłu pooglądałam. Donica wygląda bosko i jak by tam wszystko od lat rosło.
pozdrawiam
Jagodaa 13:16, 02 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jagoda donica jest zachwycająca! Dobór kolorów, ksztaltów, ah , niesamowita. Masz dziewczyno niesamowite wyczucie!!!

Z trawnikiem świeta racja, ale jakże bez niego żyć? Zważywszy na ten fakt mam 70 m2 trawnika na 900 m2 i wystarczy i wygląda , że jest o wiele wiele więcej. Wszyscy się dziwili , gdy najpierw założylismy trawnik a potem rabaty, dlaczego tak mało
A ja wiedziłam po przednim ogródku, że trawnik to absorbujące cholerstwo Więc kadruj zdjęcia i fotki donicy nam wystraczą do wzdychania

U mnie tak naprawdę trawy nie będzie za wiele. Przede mną wyzwanie w postaci zaprojektowania wjazdu do garażu, który niestety wypadnie centralnie w środku działki. Muszę zrobić z tego "ozdobę" a nie wybrukowane boisko... Myślę, że będzie to połączenie prostokątów, pewnie różnych nawierzchni, ale to nie tak w najbliższym czasie, trochę tego przy dwustanowiskowym garażu będzie. Trawa odpadanie też ze względu na taras, na warzywnik, na nowe rabaty... więc, może dam radę doprowadzić go do porządku, gdy tak go ograniczę .
Jagodaa 13:19, 02 sie 2014

tusiawka napisał(a)
Tylko kilka stron do tyłu pooglądałam. Donica wygląda bosko i jak by tam wszystko od lat rosło.
pozdrawiam

Przyznam, że teraz trochę się martwię, że za gęsto wszystko posadziłam . A najlepsze, że zza miskantów prawie wcale nie widać świerków . Cały efekt dzięki dobrej jakości rośliną, udały mi się zakupy .
Jagodaa 13:22, 02 sie 2014

Wstałam i myślałam, że będzie padać, było to ok 9. 22st. Już po 10 niebo zrobiło się niebieskie i aktualnie znów upał, w cieniu 29st.

Skosiłam już trawę i jestem w połowie odświeżania kantów trawnika, a później kończę sadzenie jeżówek.

Wszystkim Wam życzę miłego weekendu!
Viola 14:40, 02 sie 2014

W ten upał?!