Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

aga_szsz 21:45, 21 mar 2014

murek będziesz czymś malować??
Jakiej wysokości kupiłaś umbry i po ile?
Juzia 21:52, 21 mar 2014

No super ta forteca!
To teraz najlepsze zostało
Magda70 08:29, 22 mar 2014

Jagodaa napisał(a)

U Magdy zgapiłam farbę szarą, bo nie mogłam nigdzie znaleźć. Same odcienie brązów u nas w sklepach. Chyba zamówię na all. Remmers.

Jak wejdziesz na stronę i klikniesz w przedstawiciela to tez możesz zamówić. I taniej niż na all.
Magda70 08:32, 22 mar 2014

Murek cudny
napelniaj zatem ziemią i sadź!!
Jagodaa 11:21, 22 mar 2014

Dziś rano spotkała mnie niespodziewana, nerwowa sytuacja... Napiszę do Was wszystkich popołudniu/wieczorem. Teraz idę się odstresować "do łopaty" .

Piękny, wręcz upalny dzień. Pozdrawiam!
Jagodaa 19:57, 22 mar 2014

Ivvvona napisał(a)
Zaglądam i podziwiam prace murarskie. Super będzie wyglądać z roślinkami. Pozdrawiam wiosennie

Iwonko, wczoraj zdałam sobie sprawę, że ja już myślę o obsadzaniu rabaty, a tu jeszcze mnóstwo roboty. Wsypywanie ziemi idzie mi wolno, bo strasznie dużo jej tam wchodzi. Nie spodziewałam się, że aż tyle.
Jagodaa 19:59, 22 mar 2014

ewa004 napisał(a)
No i teraz się zacznie najlepsze obsadzanie donic

A no właśnie. Na chwilę obecną "najlepsze" jest to, że ja tych roślin wciąż się u ogrodnika doprosić nie mogę!
Gabrysia_ 20:03, 22 mar 2014

Byłam dzisiaj w szkółce i pytałam o serby,ale drogie maja i tylko w donicach
Fajnie wyszły te donice,już nie mogę sie doczekać nasadzeń
Jagodaa 20:05, 22 mar 2014

Agania napisał(a)
Jagoda, prace wcale nie postępują u Ciebie za wolkno, wiem sama też chciałabym od razu i wszystko na raz, ale jak coś się rodzi po woli, to doceniamy to jeszcze bardziej, dużo przecież zależy od nas samych

Pozdrawiam czekam na te piękne serby, są moim marzeniem...i umbry też......może wniedalekiej przyszłości

dziś jestem tak miło zmęczona po całym dniu ogródkowej pracy. Trochę podgoniłam, ale jeszcze sporo czasu jest mi potrzebne, a w tygodniu mam tylko kilka godzin po pracy. Fajnie, że już niebawem przybędzie widna godzina.

Serby... dziś dostałam obietnicę, ze będą dla mnie na pewno, 10szt. Agatko na pewno gdzieś u Ciebie się pojawią i Umbry też.

I to prawda, bardzo dużo zależy od naszego nastawienia, jeśli jest pozytywne.... sama wiesz...
Jagodaa 20:08, 22 mar 2014

aga_szsz napisał(a)
murek będziesz czymś malować??
Jakiej wysokości kupiłaś umbry i po ile?

W tym roku raczej murek zostanie taki surowy. Zanim nie będzie trawnika, chyba nie ma sensu go malować. Nie wiem też, czy uda mi się całą rabatę obsadzić od a do z... i zrobić na dole pasek lawendowy. Na razie to zostawiam na przyszłość. Reszta rano poszła na priv.