Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Agania 22:02, 17 kwi 2015

Jagodaa napisał(a)
Dziś miałam dzień tortur:

1. depilacja woskiem
2. dentysta
3. wertykulacja trawnika grabiami do wertykulacji

Jutro chyba się nie ruszę, bo te grabie mają dziwną konstrukcję, przynajmniej te moje pożyczone, i działają, gdy się je ciągnie zgiętym w pół.

Poza tym... myślałam, że mam w miarę zielony trawnik, nie miałam pojęcia, że TYLE jeszcze może w nim siedzieć siana!

U mnie też same tortury, ale Jagoda to się wktótce zmieni...same pozytywne wartości się ujawnią
1) piękne ciało
2) piękny uśmiech i uratowany w moim przypadku ząbek...tylko tysiączek za mną
3) po raz trzeci piękny trawnik
To wszystko wynagrodzi ci ogród
Jagodaa 22:26, 17 kwi 2015

Agatko na to liczę , z zębem, w stosunku do Ciebie, jestem 4-stówki do przodu . Już częściowo zainwestowałam tę kwotę w ogród , nie ma na co czekać.
Gabrysia_ 22:30, 17 kwi 2015

Jagodaa napisał(a)
Marta, ja mam taki niezbyt zdrowy patent: zakładam lateksowe rękawiczki, a na to te kolorowe ogrodnicze (takie z Prak-ra po 7,99zł ).

To ja bardzo podobnie
siakowa 22:33, 17 kwi 2015

Jagodaa napisał(a)
Marta, ja mam taki niezbyt zdrowy patent: zakładam lateksowe rękawiczki, a na to te kolorowe ogrodnicze (takie z Prak-ra po 7,99zł ).

Ja na odwrót. Najpierw kolorowe a jak zaczynam.grzebac to na to lateksowe. I kwiatki na rekawiczkach z praktikera dluzej czyste
leon60 22:34, 17 kwi 2015

ja nie umiem w dwóch parach robić
Jagodaa 23:21, 17 kwi 2015

Jutro chyba będę musiała plewić w narciarskich rękawicach, jeśli prognozy mają się sprawdzić .
wietrzyk 23:26, 17 kwi 2015

Jagodaa napisał(a)
Dziś miałam dzień tortur:

1. depilacja woskiem
2. dentysta
3. wertykulacja trawnika grabiami do wertykulacji

Jutro chyba się nie ruszę, bo te grabie mają dziwną konstrukcję, przynajmniej te moje pożyczone, i działają, gdy się je ciągnie zgiętym w pół.

Poza tym... myślałam, że mam w miarę zielony trawnik, nie miałam pojęcia, że TYLE jeszcze może w nim siedzieć siana!

Z tego wszystkiego depilacja najprzyjemniejsza

U mnie po wertykulacji wyszło 9 ogromniastych worów, muszę jutro fotkę cyknąć. Aż mi się wierzyc nie chciało ile tego... Ale mój trawnik bynajmniej nie był zielony.

Jestem pod wrażeniem tempa w jakim trawki startują u Ciebie

Yara hydrocomplex bardzo dobry wybór
Jagodaa 23:27, 17 kwi 2015

Zabalowałam u Madzi i nie dosyć, że obwódka buksowa przycięła mi się w falę , to nie napisałam, że:

1. Podlałam żurawki Florovitem
2. Skosiłam trawnik (!!!) pół kosza trawy, ale od razu lepiej wygląda
3. Zrobiłam kanciki "od ulicy"
4. wycięłam fale w obwódce buksowej
5. Siedzę nad dalszymi zakupami netowymi, ale nie mam weny, bo jakoś brzydko mam w ogrodzie , NIE, ładnie mam - przecież mi się nie chce rabat przerabiać!!!
polinka 07:47, 18 kwi 2015

Uważaj z tymi pomysłami na przerabianie bo może jeszcze większy nerw Cię złapać Jak widzę teraz swój ogród to w głowę się pukam jaki diabeł mnie podkusił do rewolucji...

Wiem,że może w czerwcu będzie to jakoś wyglądać ale teraz przebywanie w ogrodzie nie należy do przyjemnych

Szczęśliwsza po koszeniu trawnika??
Jagodaa 10:21, 18 kwi 2015

wietrzyk napisał(a)

Z tego wszystkiego depilacja najprzyjemniejsza

U mnie po wertykulacji wyszło 9 ogromniastych worów, muszę jutro fotkę cyknąć. Aż mi się wierzyc nie chciało ile tego... Ale mój trawnik bynajmniej nie był zielony.

Jestem pod wrażeniem tempa w jakim trawki startują u Ciebie

Yara hydrocomplex bardzo dobry wybór

Asiu, mam nadzieję, że wysiłki skierowane w kierunku trawnika przyniosą jakiś pozytywny rezultat. Niestety i tak liczę się z tym, że podczas upałów trawa strasznie wyschnie mimo codziennego podlewania, ale niech choć ze dwa miesiące będzie ładnie .