Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty z ogródka Marty :)

Kwiaty z ogródka Marty :)

Napia 22:02, 22 kwi 2014

Pokazały się z najlepszej strony Bardzo podobają mi się tak posadzone w grupie, zresztą u mnie też tak rosną
marta_d 09:41, 23 kwi 2014

w tym roku zainwestowałam w koszyki do sadzenia cebul i jestem zadowolona, też lubię jak rosną w grupach, jest kilka "dziur", jakoś równo te grupy mi nie wyszły, ale na jesieni jeszcze dosadzę jadę przed majówką odebrać moje miłorzęby
MagdalenaK8 19:33, 23 kwi 2014

Martuś zdjęcia poświąteczne przesłodkie, odpowiadając na to co napisałaś u mnie to na poświąteczne problemy najlepsza jest rzeczywiście hm....praca w ogrodzie . Mnie też się przyda hi hi hi. Gdzie ty się wybierasz po te miłorzęby ?
Pozdrawiam
Jag_58 19:47, 23 kwi 2014

Witaj Marta, jestem z rewizytą u Ciebie i już mi się u Ciebie podoba ,piękne tulipany zadbany ogród i widzę że już korzystasz z porad super rodziny ogrodowiskowej ,na pewno będę stałym bywalcem u ciebie ,pozdrawiam serdecznie
Napia 20:40, 23 kwi 2014

Marta, napisz proszę, na jakiej wysokości masz szczepione miłorzęby.

Na początku też sadziłam tulipany w koszyczki, ale w moim przypadku nie zdało to egzaminu

Pozdrawiam
marta_d 21:47, 23 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Martuś zdjęcia poświąteczne przesłodkie, odpowiadając na to co napisałaś u mnie to na poświąteczne problemy najlepsza jest rzeczywiście hm....praca w ogrodzie . Mnie też się przyda hi hi hi. Gdzie ty się wybierasz po te miłorzęby ?
Pozdrawiam

Po miłorzęby jadę do Przytoku do szkółki znajomych, wybrałam tydzień temu drzewka, zaklepałam, zapłaciłam a M będzie miał wolne auto dostawcze w okolicach majówki i już nie mogę się doczekać aż je wsadzę jutro czeka mnie praca przy stolarni - trzeba dalie wsadzić
marta_d 21:50, 23 kwi 2014

Napia napisał(a)
Marta, napisz proszę, na jakiej wysokości masz szczepione miłorzęby.

Na początku też sadziłam tulipany w koszyczki, ale w moim przypadku nie zdało to egzaminu

Pozdrawiam

Drzewka są szczepione na wysokości ok. 165 cm, bałam się, że nie dostanę takich wysokich, bo generalnie są dość trudno dostępne ( przynajmniej w moich rejonach), ale udało się co do tulipanów, to pierwszy raz korzystam z tych koszyczków, sama nie wiedziałam co z tego wyjdzie
MagdalenaK8 21:50, 23 kwi 2014

Koniecznie pokaż , a i właśnie mi przypomniałaś że i moje dalie czekają na wsadzenie tym bardziej że ja wyjeżdżam na majówkę....
marta_d 21:53, 23 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Witaj Marta, jestem z rewizytą u Ciebie i już mi się u Ciebie podoba ,piękne tulipany zadbany ogród i widzę że już korzystasz z porad super rodziny ogrodowiskowej ,na pewno będę stałym bywalcem u ciebie ,pozdrawiam serdecznie

Korzystam z pomocy ile się da tylu ekspertów mieć pod ręką to luksus hehe zmieniam ciągle coś w ogrodzie, ale teraz postanowiłam zrobić zmiany raz a porządnie nie wiem czy tak się da, ale zobaczymy
marta_d 09:45, 24 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Koniecznie pokaż , a i właśnie mi przypomniałaś że i moje dalie czekają na wsadzenie tym bardziej że ja wyjeżdżam na majówkę....

zostawiłam sobie karpy z zeszłego roku, niektóre chyba nawet są starsze, z jednej chyba nic nie będzie, suche bulwy ma wymieniłam się z sąsiadką dałam jej kaktusową żółtą, taką jaskrawą, a ona mi łososiową, ale nie potrafiła powiedzieć jaka odmiana, więc się okaże