Wstyd się przyznać ale nie, pewnie do ogrodu wejdę w piątek, w pracy sajgon, jak wróciłam do domu zrobiłam gołąbki , potem zadanie domowe z niemieckiego i już czasu nie starczyło ...;(. Ale jak rano byłam w BRICO kupiłam powojnika Kardynała Wyszyńskiego więc dzień nie całkiem stracony .
Inkubator z bukszpanami robiłam dwa tygodni temu bardzo lubię obwódki bukszpanowe i jeszcze zamierzam je ukorzeniać ....dziś tez kupiłam nowe sekatory akumulatorowe do cięcia, stare miałam za słabe coś koło 3V, teraz kupiłam 7V. Ale będę szalała . Jak tylko przyjdą to pokażę...
Pozdrawiam
Wstyd się przyznać ale nie, pewnie do ogrodu wejdę w piątek, w pracy sajgon, jak wróciłam do domu zrobiłam gołąbki , potem zadanie domowe z niemieckiego i już czasu nie starczyło ...;(. Ale jak rano byłam w BRICO kupiłam powojnika Kardynała Wyszyńskiego więc dzień nie całkiem stracony .
Inkubator z bukszpanami robiłam dwa tygodni temu bardzo lubię obwódki bukszpanowe i jeszcze zamierzam je ukorzeniać ....dziś tez kupiłam nowe sekatory akumulatorowe do cięcia, stare miałam za słabe coś koło 3V, teraz kupiłam 7V. Ale będę szalała . Jak tylko przyjdą to pokażę...
Pozdrawiam
Po za tym sajgonem w pracy to dzień należy zaliczyć do udanych Piękny jest ten powijnik Widziałem go u mnie w ogrodniczym Ja też zamierzam nabyć nowy sekator bo ten mój ma już lepsze dni za sobą Ja dzisiaj też dużo nie nawojowałem Tylko te bukszpany posadziłem i popodlewałem nowo posadzone rośliny i ciemno się zrobiło i dosyć chłodno W nocy będzie przymrozek Schowałem moje klony palmowe w donicach bo wypuściły nowe listki i stracham się o nie
Nie mam pojęcia, w słoiczku zielenina się nie zbryla, nie skleja - i to jet prawdą. No i tak myślę, że w słoiku się nie zgniata pod innymi zamrożonymi produktami. Ale pewnie wszystko jest kwestią tego co komu pasuje i ile ma miejsca w zamrażalniku