Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 22:29, 24 maj 2014

ZbigniewG napisał(a)
Asia i to jest ogród bo u mnie to wciąż tylko zbór roślin posadzonych wzdłuż płotu

Zbyszku, gdym Twojego ogrodu nie znała to bym pomyślała, ze napisałeś prawdę a tak to myślę, że jesteś bardzo skromny. Twój ogród poznałam jako jeden z pierwszych Ty napisałeś mi o hortensjach.
Ale za miłe słowa na temat mojego ogrodu dziękuję w ustach takiego fachowca to neizły komplement
Pozdrawiam
asiach 22:35, 24 maj 2014

reni napisał(a)
Asia u mnie wczoraj też było oberwanie chmury...dzisiaj raz słoneczko,a raz delikatny deszczyk,pozdrawiam

Dziękuję Reniu.
Tobie życzę miłej niedzieli
Deszcz potrzebny a rośliny zwiesiły się bardzo pod ciężarem tej wody. Tak jak np. to parzydło, które juz zaczęło kwitnąć. Dalej nie szłam bo ciężko przedostać się między i pod zwieszonymi roślinami

asiach 22:40, 24 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu deszczu zazdroszczę ,u nas duszno i gorąco ,gdzieś burza się kręci ,ale jakoś deszczu brak mus podlewać

Jagódka to współczuję. Ja chociaż miałam darmowe podlewanie, przy którym sie jeszcze nie nabiegałam
I ten upał jeszcze Was meczy !!!!
Pozdrawiam i liczę, że deszcz dojdzie do Ciebie.
asiach 22:42, 24 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
A u mnie dopiero grzmi! Cały dzień była piękna pogoda! Ale akurat to dobrze, ze nie padało, bo byłam na spotkaniu u Bożenki w rododendronowym ogrodzie!

Zazdroszę takiego spotkania.
Zaraz poszukam zdjęć - może ktoś zamieścił
Dla mnie to dalek
Pozdrawiam serdecznie
Ivvvona 22:48, 24 maj 2014

Asiu, u nas też niemiłosierny upał. Dzisiaj bylismy z mężem u Bogdzi i po powrocie przywitała nas burza. Solidnie popadało, bo juz roślinki więdły. No i niestety masa slimaków się pojawiła Mam nadzieję że zrobisz dużo zdjęć w ogrodzie japońskim. Mój syn też mieszka we Wrocłwiu i planuję kiedyś tam pojechać, ale chyba już nie w tym roku.
Ania74 22:55, 24 maj 2014

Ależ Ty pędzisz z wątkiem Przestałam nadążać gdzieś koło 60 strony... U nas niebo czyste jak kryształ, upał niemiłosierny, podlewanie całą parą czyli latanie z wężem...
Pozdrawiam
bartek_luberda 23:21, 24 maj 2014

Polecam ogród botaniczny we Wrocławiu ale na pewno już byłaś Pozdrawiam
06:57, 25 maj 2014
Jałowiec jest baardzo ładny i super wygląda. Jeśli tylko jego korzenie nie będą rozsadzać mi kostki, to zostanie gdzie jest. Na cisa nie będzie mnie chwilowo stać bo jak sama wiesz w nowym domu są inne priorytety.
Zrobię zdjęcia jak tylko będę mieć Internet i Ci Asiu pokarze jak wyszło.
A dzisiaj wytyczamy na ogrodzie Twój projekt
iwonaal 11:51, 25 maj 2014

Asiu, przegapiłam setkę. Dla Ciebie
motylla 11:55, 25 maj 2014

Asiu, Twój zakątek po prostu rajski... Nie moge się napatrzeć, nachodziłam się po Twoim ogródku pełna podziwu. Będę zaglądać!