Asiu, chciałam się przywitać. Masz piękny duży ogród, harmonijny i elegancki. Czasami zaglądam do Twojego ogrodu, lubię po nim spacerować. a nie chciałabym anonimowo. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Asia a ja na razie walczę o niego,
gdyby nie cieniówka nad hortensjami ogrodowymi i jeżówkami to już by był po ptakach (kaczkach , gęsiach a nawet misiach)
Zbyszku, jak okroisz te wszystkie swoje iglaczki to cienia będziesz miał jak na lekarstwo. Twój ogród to jest niczym ogród botaniczny z różnymi cukiereczkami, okazami. Jedna roślina ładniejsza i ciekawsza od drugiej. To jest ogród kolekcjonerski nie taki jak mój dziki gąszcz , gdzie jedna roślina przysłania drugą, gdzie muszę coś podciąć, skorygować aby było trochę więcej słońca, żeby rośliny te mniejsze, te wolniej rosnące nie padły w ciemnościach
Pozdrawiam
Asiu, zaglądam z pozdrowieniaami po dłuższej przerwie i jednocześnie dziękuję za odwiedziny. Moj czas wolny jeszcze bardziej sie teraz skurczył, ale mam nadzieję że na Ogrodowisko zawsze się znajdzie Widziałam Twoje piwonie - one potrzebują podpórek, tylko wcześniej, zanim zakwitną. Pomyśl o tym na wiosnę za rok. Szkoda tych pięknych kwiatów. A widoczki z ogrodu jak zwykle pierwsza klasa