Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Napia 11:25, 09 cze 2014

Asiu, chciałam się przywitać. Masz piękny duży ogród, harmonijny i elegancki. Czasami zaglądam do Twojego ogrodu, lubię po nim spacerować. a nie chciałabym anonimowo. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
ZbigniewG 17:20, 09 cze 2014

asiach napisał(a)
Dzisiaj cień jest zbawienny W takie dni cieszę się, ze jest ..
Asia a ja na razie walczę o niego,
gdyby nie cieniówka nad hortensjami ogrodowymi i jeżówkami to już by był po ptakach (kaczkach , gęsiach a nawet misiach)
malgorzata_s... 18:58, 09 cze 2014

Asiu cienisty ogród w te upały to skarb Jak widzę te gąski to widzę cię taką jak napisałaś, uśmiechnięta z gęsią pod pachą Buziam
asiach 20:55, 09 cze 2014

Katkak napisał(a)
Asiu spacer u Ciebie jak zwykle rozkoszny. Te gąski śliczne, a misiaczek rozkoszny

Kasiu, dziekuję
Pozdrawiam ciepło - nadal upał
asiach 20:56, 09 cze 2014

Gardener27 napisał(a)

Oj ...... jaki on fajny Mi też bardzo się podoba a ten słomiany kapelusz nadaje mu uroku

Pozdrawiam

Pozdrawiam
asiach 20:58, 09 cze 2014

Napia napisał(a)
Asiu, chciałam się przywitać. Masz piękny duży ogród, harmonijny i elegancki. Czasami zaglądam do Twojego ogrodu, lubię po nim spacerować. a nie chciałabym anonimowo. Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Agnieszko, dziekuję za miłe słowa, za odwiedziny i również pozdrawiam życząc miłego całego tygodnia
asiach 21:05, 09 cze 2014

ZbigniewG napisał(a)
Asia a ja na razie walczę o niego,
gdyby nie cieniówka nad hortensjami ogrodowymi i jeżówkami to już by był po ptakach (kaczkach , gęsiach a nawet misiach)

Zbyszku, jak okroisz te wszystkie swoje iglaczki to cienia będziesz miał jak na lekarstwo. Twój ogród to jest niczym ogród botaniczny z różnymi cukiereczkami, okazami. Jedna roślina ładniejsza i ciekawsza od drugiej. To jest ogród kolekcjonerski nie taki jak mój dziki gąszcz , gdzie jedna roślina przysłania drugą, gdzie muszę coś podciąć, skorygować aby było trochę więcej słońca, żeby rośliny te mniejsze, te wolniej rosnące nie padły w ciemnościach
Pozdrawiam
asiach 21:07, 09 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu cienisty ogród w te upały to skarb Jak widzę te gąski to widzę cię taką jak napisałaś, uśmiechnięta z gęsią pod pachą Buziam

Cień to teraz wybawienie. Dzięki niemu mogłam popołudniu pracować.
Dziękuję za buziaki i pozdrawiam
reni 21:29, 09 cze 2014

Asiu pozdrawiam...och zazdroszczę ci tego cienia u mnie prawie cały czas słońce
Ivvvona 21:41, 09 cze 2014

Asiu, zaglądam z pozdrowieniaami po dłuższej przerwie i jednocześnie dziękuję za odwiedziny. Moj czas wolny jeszcze bardziej sie teraz skurczył, ale mam nadzieję że na Ogrodowisko zawsze się znajdzie Widziałam Twoje piwonie - one potrzebują podpórek, tylko wcześniej, zanim zakwitną. Pomyśl o tym na wiosnę za rok. Szkoda tych pięknych kwiatów. A widoczki z ogrodu jak zwykle pierwsza klasa