Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 12:54, 10 cze 2014

marta_d napisał(a)
oo fajna stronka korzystam też z meteo.pl pozdrawiam!

Ja tez tylko tam burzy nie zobaczę. A tak sa dwa źródła
pozdrawiam!
Ivvvona 14:16, 10 cze 2014

Fajną stronkę podałaś, właśnie sprawdziłam i potwierdza się. U mnie godzinę temu była burza. Nareszcie jest czym oddychać.
asiach 15:36, 10 cze 2014

Ivvvona napisał(a)
Fajną stronkę podałaś, właśnie sprawdziłam i potwierdza się. U mnie godzinę temu była burza. Nareszcie jest czym oddychać.

Przyjemnie teraz.
Ale u nas znowu żarówkę wkręcili i świeci oj świeci
MagdalenaK8 19:33, 10 cze 2014

Asiu nadrobiłam co było do nadrobienia, spacer po Twoim ogrodzie to wielka rozkosz, zwierzaki masz cudne, tniesz jak prawdziwy wirtuoz nożyc ogrodowych. Na te kawkę i tę inne to ja się dam w końcu zaprosić spotkanie z Tobą byłoby dla mnie wielką radością . Ciebie do siebie zapraszam w każdej chwili.
Pozdrawiam
madeline28 21:50, 10 cze 2014

Asiu poradź mi jak mam zadbać o swój trawnik aby był taki zielony jak u Ciebie?
asiach 22:53, 10 cze 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Asiu nadrobiłam co było do nadrobienia, spacer po Twoim ogrodzie to wielka rozkosz, zwierzaki masz cudne, tniesz jak prawdziwy wirtuoz nożyc ogrodowych. Na te kawkę i tę inne to ja się dam w końcu zaprosić spotkanie z Tobą byłoby dla mnie wielką radością . Ciebie do siebie zapraszam w każdej chwili.
Pozdrawiam

Wpadaj tylko daj znać TYlko żebyś jeszcze zdążyłam zanim "wytnę cały ogród. Dzisiaj było wielkie podcinanie nawet mąż wyszedł do ogrodu do pomocy. Piła poszła w ruch. Dzięki temu jutro będzie więcej słońca. Jego promienie dolecą do wiekszej ilosci roslin
A jak ja będę w Twoich okolicach przyjadę napewno
POzdrawiam
asiach 23:00, 10 cze 2014

madeline28 napisał(a)
Asiu poradź mi jak mam zadbać o swój trawnik aby był taki zielony jak u Ciebie?

Tej wiosny sporo padało i dzięki temu nie musiałam rozkładać węży. Ale nawóz dałam, a tak dokładnie to na początku po werykulacji zasiliłam i tak co miesiąc przed deszczem znowu nawóz. Plus regularne koszenie. To chyba wszystko co wykonałam. Przez ostatnie dni jak słońce paliło to i on zaczął się przebarwiać. Ale popadało i myślę, ze powróci do formy
A co z twoim tak dokładnie jest, co mu dolega?
bartek_luberda 23:10, 10 cze 2014

Zapraszam jeszcze wszystko w lodówce bo ja nie jem za bardzo wędlin
Mathildis 23:10, 10 cze 2014

Stronka z burzami fajna, zapisuję może się kiedyś przydać.
Lubię takie "dorosłe" ogrody... spacery po nich, zwłaszcza w upały to prawdziwa przyjemność.

Asiu a Ty masz dużo bylin? Bo jakieś już widziałam, ale chodzi mi konkretnie o rabaty bylinowe... Co u Ciebie w cieniu rośnie?
asiach 23:26, 10 cze 2014

bartek_luberda napisał(a)
Zapraszam jeszcze wszystko w lodówce bo ja nie jem za bardzo wędlin

To wpadam dziękuję a ja mięsko uwielbiam. Zresztą chyba widać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies