Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

marta_d 20:47, 23 cze 2014

asiach napisał(a)

Dziękuję robienie zdjęć to chyba maja trzecia z rzędu pasja
A czy dobrze się wyraziłaś nie mnie oceniać (nie znam się na tym - wstyd się przyznać ale tak jest )
Co do ujęć to staram się
Kilka z nich

teraz dopiero widać jak ogród eksploduje zielenią pięknie! dojrzałam u Ciebie świerk Conica - bardzo je lubię, są takie zwarte i gęste piękne
ryska 21:10, 23 cze 2014

Pospacerowałam po ogrodzie, który jest nie tylko cichy i przytulny ale też zaczarowany. Pozdrawiam
Napia 21:14, 23 cze 2014

asiach napisał(a)
Kilka następnych ujęć

+ małe zawirowanie - dobrze, że aparat nie zderzył się z glebą

Asiu, zdjęcie jak z jakiegoś katalogu Co ty tam jeszcze kryjesz w swoim ogrodzie - romantyczne schody prowadzące donikąd, bukszpanowe obwódki ścieżek, łany hortensji, gołąbki gruchające na drzewie i jeszcze TO Zbyt pięknie Proszę o kolejne fotki !!!
Pozdrawiam serdecznie
reni 21:21, 23 cze 2014

Asiu cóż mogę powiedzieć..ogród zachwyca,pozdrawiam
asiach 22:22, 23 cze 2014

iwonaal napisał(a)
Asiu, położyć się u Ciebie na leżaku, o niczym nie myśleć i delektować się pięknem.

Dziekuję za miłe słowa - zapraszam serdecznie leżaczek znajdę dla Ciebie napewno
asiach 22:34, 23 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu owszem można zrobić ładne fotki niezbyt ładnego ogrodu ale to nie u ciebie
Musiało by nie być widać tak dużych fragmentów jak pokazujesz. Odpowiedź prosta-ogród w realu musi być równie piękny jak na zdjęciach Buziaki przesyłam

No widzisz Gosiu czasami myślę, że tak jest, że potrafię zrobić zdjęcie. Ale to może zależy od dnia i mojego spojrzenia i samopoczucia. Czy jest słońce, czy jego nie ma, czy jest skoszona trawa, czy jest tuż po wietrznym dniu i mam pełno liści i gałęzi z drzew na trawniku .... Jak widać wiele rzeczy decyduje o jakości zdjęć. I myślę, że poczęści moje odczucia przelewają się na obraz zdjęcia Jak mam nastrój i humor to ite zdjęcia są ładniejsze
Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję za relację z wyprawy - Ogrody piękne i Polska piękna
asiach 22:39, 23 cze 2014

marta_d napisał(a)

teraz dopiero widać jak ogród eksploduje zielenią pięknie! dojrzałam u Ciebie świerk Conica - bardzo je lubię, są takie zwarte i gęste piękne

Piękne są ale często atakuje je przędziorek. Mój jeden został zaatakowany i w porę nie zareagowałam i mam małą dziurę, która nie chce się zabliźnić . Wypuścił nawet jakiegoś dzikusa ale zostawiłam i będę go z czasem przycinać i wypełnić się ubytek
Miłego
asiach 22:40, 23 cze 2014

ryska napisał(a)
Pospacerowałam po ogrodzie, który jest nie tylko cichy i przytulny ale też zaczarowany. Pozdrawiam

Dziękuję i zapraszam serdecznie na spacerek, kawę i małe co nie co
Pozdrawiam sewrdecznie
asiach 22:45, 23 cze 2014

Napia napisał(a)

Asiu, zdjęcie jak z jakiegoś katalogu Co ty tam jeszcze kryjesz w swoim ogrodzie - romantyczne schody prowadzące donikąd, bukszpanowe obwódki ścieżek, łany hortensji, gołąbki gruchające na drzewie i jeszcze TO Zbyt pięknie Proszę o kolejne fotki !!!
Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka, dziekuję i zapraszam wpadnij i zobaczysz co on jeszcze kryje
i co jest za tą zieloną ścianą

Jag_58 22:48, 23 cze 2014

asiach napisał(a)

Agnieszka, dziekuję i zapraszam wapnij i zobaczysz co on jeszcze kryje
i co jest za tą zieloną ścianą

Asiu znowu zaskakujesz mnie pięknymi i nie znanymi mi dotąd zdjęciami cudnie pozdrawiam buziaki