Asiu, zdjęcie jak z jakiegoś katalogu Co ty tam jeszcze kryjesz w swoim ogrodzie - romantyczne schody prowadzące donikąd, bukszpanowe obwódki ścieżek, łany hortensji, gołąbki gruchające na drzewie i jeszcze TO Zbyt pięknie Proszę o kolejne fotki !!!
Pozdrawiam serdecznie
No widzisz Gosiu czasami myślę, że tak jest, że potrafię zrobić zdjęcie. Ale to może zależy od dnia i mojego spojrzenia i samopoczucia. Czy jest słońce, czy jego nie ma, czy jest skoszona trawa, czy jest tuż po wietrznym dniu i mam pełno liści i gałęzi z drzew na trawniku .... Jak widać wiele rzeczy decyduje o jakości zdjęć. I myślę, że poczęści moje odczucia przelewają się na obraz zdjęcia Jak mam nastrój i humor to ite zdjęcia są ładniejsze
Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję za relację z wyprawy - Ogrody piękne i Polska piękna
Piękne są ale często atakuje je przędziorek. Mój jeden został zaatakowany i w porę nie zareagowałam i mam małą dziurę, która nie chce się zabliźnić . Wypuścił nawet jakiegoś dzikusa ale zostawiłam i będę go z czasem przycinać i wypełnić się ubytek
Miłego