Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 21:55, 25 cze 2014

Viola napisał(a)
Dziękuję Asiu za fotki, wstawiaj u mnie bez krępacji Oczywiście zostawię je u siebie - radość dla oczu

asiach 22:04, 25 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu jakie piękne zdjęcie powiedz mi co to za żółta roślina,bardzo ładna ujęcie naprawdę mnie zachwyciło i kto tu ma park????

Dziękuję
Tą roślinę dostałam od Jarusia cioci i wydaje mnie się, że jest to tojeść rozesłana.
A do parku to brakuje powierzchni i dobrze bo bym nie dała już rady.
Jag_58 22:13, 25 cze 2014

asiach napisał(a)

Dziękuję
Tą roślinę dostałam od Jarusia cioci i wydaje mnie się, że jest to tojeść rozesłana.
A do parku to brakuje powierzchni i dobrze bo bym nie dała już rady.

Asiu ja mam tojeść rozesłaną i ona jest taka niziutka i płoży się może to zdjęcie ją tak wyolbrzymiło ale kwiaty ma faktycznie duże
asiach 22:13, 25 cze 2014

Dziekuję
Pokazałam zderzenie brzóz z berberysami
Ale ten fragment ogrodu dopiero tworzę i wszystko jest małe a to co było duże wypadło - nieodżałowany wiąz holenderski 7-8m (wyższy od kalenicy stodoły), ogniki 2m a niedawno świerk serbski 5m i duża brzoza. Coraz bardziej odsłaniam podwórko sąsiada. Oni palą śmieci a ja wycinam rośliny -szok .
Jak długo będę czekała aż zmienią się Ci ludzie i poukładają sobie w główkach
asiach 22:20, 25 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu ja mam tojeść rozesłaną i ona jest taka niziutka i płoży się może to zdjęcie ją tak wyolbrzymiło ale kwiaty ma faktycznie duże

Czyli to prawda, że mój ogród jest z gumy
A tak na poważnie zdjęcie zrobiłam komórką ( i to z nienajlepszym aparatem). Zbliżenie 20cm od rośliny - tojeść na pierwszym planie - komórka przy ziemi - zdjęcie z pozycji żaby takie nic a już ninaczej z tej perspektywy to tylko żabka i zaskroniec może oglądać nasze ogrody
Jag_58 22:36, 25 cze 2014

asiach napisał(a)

Czyli to prawda, że mój ogród jest z gumy
A tak na poważnie zdjęcie zrobiłam komórką ( i to z nienajlepszym aparatem). Zbliżenie 20cm od rośliny - tojeść na pierwszym planie - komórka przy ziemi - zdjęcie z pozycji żaby takie nic a już ninaczej z tej perspektywy to tylko żabka i zaskroniec może oglądać nasze ogrody

Asiu fajnie to opisałaś , a tej pozycji świat wygląda jednak inaczej pozdrawiam wieczorowo i lecę do łóżeczka bo jutro trzeba być na pełnych obrotach
asica 22:39, 25 cze 2014

asiach napisał(a)

A zwierzaki przychodzą a przez te wszystkie lata ich trochę było przybyszy
Jeden z kotów

Rodzina jeży - kilka lat z rzędu

Cudza kura i obcy kot jedzacy wspólnie makrelę

Cudzy kot

Sikorki są każdej zimy

Ale fajne towarzystwo.
asiach 22:43, 25 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu fajnie to opisałaś , a tej pozycji świat wygląda jednak inaczej pozdrawiam wieczorowo i lecę do łóżeczka bo jutro trzeba być na pełnych obrotach

Dobrej nocy życzę i kolorowych snów
asiach 22:46, 25 cze 2014

asica napisał(a)

Ale fajne towarzystwo.

I to wszystko obce
Choć ktoś kiedyś powiedział, że co na mojej działce to moje czyli mam niezły inwetarz Zobaczym co jeszcze w tym roku przyjdzie ...
Viola 23:10, 25 cze 2014

asiach napisał(a)
Dziekuję
Pokazałam zderzenie brzóz z berberysami
Ale ten fragment ogrodu dopiero tworzę i wszystko jest małe a to co było duże wypadło - nieodżałowany wiąz holenderski 7-8m (wyższy od kalenicy stodoły), ogniki 2m a niedawno świerk serbski 5m i duża brzoza. Coraz bardziej odsłaniam podwórko sąsiada. Oni palą śmieci a ja wycinam rośliny -szok .
Jak długo będę czekała aż zmienią się Ci ludzie i poukładają sobie w główkach

Asiu, a co się stało z tymi wielkim drzewami? Uschły od tego sąsiedzkiego spalania śmieci?