Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 09:01, 25 cze 2014

Napia napisał(a)
Zdjęcia zwierzaków super! A hortensje także nawożę regularnie, podsypuję im granulowany nawóz, mieszam z ziemią i podlewam obficie. Jedna hortka miała wiosną wybarwione liście, podejrzewam, że właśnie z braku nawozu, bo już się poprawiła
Miłego dnia

A zwierzaki przychodzą a przez te wszystkie lata ich trochę było przybyszy
Jeden z kotów

Rodzina jeży - kilka lat z rzędu

Cudza kura i obcy kot jedzacy wspólnie makrelę

Cudzy kot

Sikorki są każdej zimy

asiach 09:20, 25 cze 2014

Wszystkich spacerujących po moim ogrodzie z kawą lub bez, z ciasteczkiem lub bez, z truskawkami lub bez ..... pozdrawiam i miłego dnia życzę

MAD 09:28, 25 cze 2014

Spaceruję z kawą własnie i podziwiam... Pozdrowienia przesyłam!
Viola 09:29, 25 cze 2014

Pierwszą rzeczą jaką robię po wstaniu z łóżka jest właśnie spacerek po Twoim ogrodzie. Dzisiaj dość późno, ale musiałam odespać stresy kilka ostatnich ciężkich dni. Już wszystko wróciło do normy więc wizyta u Ciebie z lekkim sercem jest cudowna. No i muszę lecieć do mojego ogrodu bo tam też już na mnie czekają koty, ktore mnie adoptowały i stwierdziły, że wolą zostać u mnie na stałe a nie błąkać się po okolicy
asiach 09:41, 25 cze 2014

Viola napisał(a)
Pierwszą rzeczą jaką robię po wstaniu z łóżka jest właśnie spacerek po Twoim ogrodzie. Dzisiaj dość późno, ale musiałam odespać stresy kilka ostatnich ciężkich dni. Już wszystko wróciło do normy więc wizyta u Ciebie z lekkim sercem jest cudowna. No i muszę lecieć do mojego ogrodu bo tam też już na mnie czekają koty, ktore mnie adoptowały i stwierdziły, że wolą zostać u mnie na stałe a nie błąkać się po okolicy

Violu, dziękuję i jest mi miło, że mój ogród Tobie podoba się. Ja Twój wątek zgłębiam i niestety jeszcze wszystkoego nie przeczytałam - choć wczoraj byłam
Miłego dnia życzę
P.s. A od dzisiaj mam nową kotkę siedziała w fotelu na ganku przed drzwiami i przywitałą nas wychodzących do pracy
asiach 09:42, 25 cze 2014

MAD napisał(a)
Spaceruję z kawą własnie i podziwiam... Pozdrowienia przesyłam!

Dziekuję i również pozdrawiam
asiach 15:31, 25 cze 2014

fotki dla Violi

Viola 16:40, 25 cze 2014

Dziękuję Asiu za fotki, wstawiaj u mnie bez krępacji Oczywiście zostawię je u siebie - radość dla oczu
Jag_58 19:04, 25 cze 2014

asiach napisał(a)
Wszystkich spacerujących po moim ogrodzie z kawą lub bez, z ciasteczkiem lub bez, z truskawkami lub bez ..... pozdrawiam i miłego dnia życzę

Asiu jakie piękne zdjęcie powiedz mi co to za żółta roślina,bardzo ładna ujęcie naprawdę mnie zachwyciło i kto tu ma park????
Jag_58 19:06, 25 cze 2014

asiach napisał(a)
fotki dla Violi

Asiu fotki dla Violi ,ale ja sie też nimi delektuje piękne nic dodać nic ująć