Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 23:39, 15 lip 2014

marta_d napisał(a)

faktycznie jest piękna

Martuniu jak dla mnie bardzo oryginalna - moim zdaniem najpiękniejsza wśród moich przywiozłam aż z Karpacza
Jag_58 00:44, 16 lip 2014

Asiu ,śpij dobrze moze jutro jeszcze coś sie zaradzi
wejdź na pw .Buziaki
asiach 00:51, 16 lip 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu ,śpij dobrze moze jutro jeszcze coś sie zaradzi
wejdź na pw .Buziaki

A ja myślalam, że to tylko ja nie śpię i odpisuję miłym osobom
PA - dobrej nocy
Ania74 07:39, 16 lip 2014

Asiu spokojnie, nie sypię kory. Czekam na Ciebie A na razie posadziłam te trzy Anabelki całkiem gdzie indziej, a na tę rabatę kupię odmianę o sztywniejszych pędach. Bardziej wytrzymałą na wiatr.
Na razie wstępnie przymierzyłam się do Twoich szkiców, bardzo Ci za nie dziękuję!
Ja też myślałam o bukszpanie na tej rabacie i golden carpet przy kostce, bo będzie fajnie na nią wyłaził, ale nie byłabym sobą gdybym nie chciała tam mieć czegoś kwitnącego oprócz hortensji oczywiście. Asiu mam też kupioną trzmielinę oskrzydloną, może by ją tam wcisnąć?
Wiem, że się nie obrazisz na dalszą dyskusję... Oczywiście jeśli masz czas
asiach 08:22, 16 lip 2014

Ania74 napisał(a)
Asiu spokojnie, nie sypię kory. Czekam na Ciebie A na razie posadziłam te trzy Anabelki całkiem gdzie indziej, a na tę rabatę kupię odmianę o sztywniejszych pędach. Bardziej wytrzymałą na wiatr.
Na razie wstępnie przymierzyłam się do Twoich szkiców, bardzo Ci za nie dziękuję!
Ja też myślałam o bukszpanie na tej rabacie i golden carpet przy kostce, bo będzie fajnie na nią wyłaził, ale nie byłabym sobą gdybym nie chciała tam mieć czegoś kwitnącego oprócz hortensji oczywiście. Asiu mam też kupioną trzmielinę oskrzydloną, może by ją tam wcisnąć?
Wiem, że się nie obrazisz na dalszą dyskusję... Oczywiście jeśli masz czas

Aniu, jak najbardzie - trzmielinę możesz dać. Jest bardzo ładna i pięknie się przebarwia jesienią. Czyli dodatkowy plus, dodatkowa ozdoba . To co naszkicowałam Tobie to moja propozycja, coś do dyskusji - jak najbardziej. Każdy może wtedy dorzucić a Ty będziesz akceptować i robić pod siebie w końcu to Twój ogród i Ty tam mieszkasz z Rodziną i Ty musisz się dobrze czuć
A postawiłam na zimozielone bo napisałaś , ze chcesz się osłonić a to właśnie one Ci to zagwarantują wczesną wiosną, późną jesienią i zimą.
Dlatego jak tylko czas pozwoli pomogę a tymczasem zapraszam do Ciebie i dyskutujemy
asiach 08:29, 16 lip 2014

anka_ napisał(a)

Asiu są też środki do podlewania np. ProAgro 100 SL http://bestpest.pl/oferta/handlowa/58/proagro_100_sl.html

Aniu, dziękuję
Już mężowi puściłam na skype następny prepart, który poleciłaś. Może uda mu się coś kupić a najlepiej zadziałać z dwóch stron z ziemi i powietrza
Powraca mi wiara w ludzi - jeszcze raz dziekuję.
AgnieszkaW 09:31, 16 lip 2014

Asiu, fajnie, że coś już będziesz działać w sprawie jodły. Większą ilość środka do oprysku najlepiej kupować gdzieś na wsi lub w małych miasteczkach, w sklepach ogrodniczych, gdzie sprzedają pestycydy dla rolników - mają duże opakowania i wychodzi taniej. Pozdrawiam
Ania74 10:01, 16 lip 2014

Trzymam kciuki za powodzenie w walce...
asiach 10:41, 16 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Asiu, fajnie, że coś już będziesz działać w sprawie jodły. Większą ilość środka do oprysku najlepiej kupować gdzieś na wsi lub w małych miasteczkach, w sklepach ogrodniczych, gdzie sprzedają pestycydy dla rolników - mają duże opakowania i wychodzi taniej. Pozdrawiam

Wiem, wiem mamy w Gorzowie duży sklep ze środkami ochrony roślin właśnie przeznaczony dla rolników i tam zawsze zaopatrujemy się. Bo kupowanie w centrach handlowych (nie wymienię w jakich) jest dużo droższe (stosunek cenowy 1:4)
Jeszcze raz dziękuję
asiach 10:42, 16 lip 2014

Ania74 napisał(a)
Trzymam kciuki za powodzenie w walce...

Dziękuję po pracy ruszam tylko żeby nie padało
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies