Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Napia 16:51, 23 sie 2014

asiach napisał(a)

To lubię taki klimacik
Pozdrawiam ciepło
18:27, 23 sie 2014
asiach napisał(a)

...nie wiem czy pisałam ale zbieram skorupki jajek - ubijam i tymi okruszkami podsypuję. Kiedyś czytałam , że wówczas ładnie kwitnie i to chyba jest prawda...

Asiu ja też zbieram skorupki,w domu już woreczek czeka na wiosnę,podsypuję co roku sasanki...
Tylko się nie śmiej..tu też zbieram Wychodzę z założenia by nic się nie zmarnowało co potrzebne w ogrodzie
18:29, 23 sie 2014
asiach napisał(a)

Aniu większy nie znaczy ładniejszy Twój jest jak cukiereczek

Asiu właśnie porządkuję zdjęcia
18:32, 23 sie 2014
asiach napisał(a)

i mniej nasion

Ze też u mnie ta moja brzózka Grazilka się nie może rozsiać
Miłego weekendowania Asiu
Dorota123 20:36, 23 sie 2014

Z innej perspektywy robione zdjęcia i ogród wygląda zupelnie inaczej. Jak zwykle piękne zdjęcia.
bartek_luberda 21:04, 23 sie 2014

Już mi lepiej jestem żyję nawet sknerus wydał 20 zł na roślinki A co DZiękuję za pozdrowienia
Viola 22:02, 23 sie 2014

asiach napisał(a)

Violu sporo tego miałam - część przesadziłam pod brzozy a część oddałam znajomym U mnie nic się nie marnuje
Teraz mam "wysyp" cisów chyba 5szt. - zrobię żywopłot

Ja cisowe patyki po strzyżeniu wsadziłam do ziemi na wiosnę, chyba mi się udało ukorzenić, chociaż nie wyciągnęłam z doniczki, żeby sprawdzić. Jednak młode przyrosty mają, więc chyba rosną
asiach 22:34, 23 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Asiu u Ciebie jak zwykle pięknie. Miłego dnia

Dziękuję i życzę miłej niedzieli
asiach 22:40, 23 sie 2014

Napia napisał(a)

To lubię taki klimacik
Pozdrawiam ciepło

Witaj Agnieszko
Widać, że życzenia szczere - Twoje ciepłe pozdrowienia dopłynęły i dzisiaj było ciepło
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
asiach 22:44, 23 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Asiu ja też zbieram skorupki,w domu już woreczek czeka na wiosnę,podsypuję co roku sasanki...
Tylko się nie śmiej..tu też zbieram Wychodzę z założenia by nic się nie zmarnowało co potrzebne w ogrodzie

Segregacje i porządek masz we krwi. Czyli w tych skorupkach coś jednak jest czyli to jest prawda
Generalnie tej wiosny podsypałam też inne krzewy kwitnące. Tylko te, które nie wymagają kwaśniej gleby (np. typu wejgele, forsycje ....)
Jak mogłabym się z Ciebie śmiać - postępowanie godne naśladowania
Ja nie zbieram przez cały rok bo skorupek mam masę - jajka u mnie jak cgrupiące bułki idą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies