Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

malgorzata_s... 14:29, 25 kwi 2014

Asiu u ciebie hosty już mają takie liście?? U mnie kiełki dopiero Pozdrowienia zostawiam
Mirella 15:01, 25 kwi 2014

asiach napisał(a)

Dziękuję za miłe słowa.
Pozazdrościłam w dobrym tego słowa znaczeniu Tobie wspaniałych fotek a że u nas nie brakuje deszczu też coś zrobiłam
Nieliczne tulipany - niedobitki

Brawo śliczne fotki, Asia te funkie z tego roku? widziałaś moje? dopiero nosy im wyszły z ziemi.
Ivvvona 22:57, 25 kwi 2014

Tulipanki nieliczne, ale za to jakie
Betka 23:32, 25 kwi 2014

Nadrabiam Twój wątek oj...bardzo mi się podoba i ogród i parapet
Storczyki śliczne ja też mam ich trochę, zaczynają wypuszczać pędy kwiatowe
Pozdrawiam
asiach 00:32, 26 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu u ciebie hosty już mają takie liście?? U mnie kiełki dopiero Pozdrowienia zostawiam

Witam trochę późną porą
Mają ale nie wszystkie. Chyba zależy od miejsca, w którym siedzą. Jedne mają wykształcone liście a inne przebijają ściółkę. Najpóźniej wychodzą te pod drzewami. Jutro zrobię zdjęcia dla porównania bo to jest nawet ciekawa. W obrębie jednej działki a takie różnice. Pozdrawiam
asiach 00:34, 26 kwi 2014

Mirella napisał(a)

Brawo śliczne fotki, Asia te funkie z tego roku? widziałaś moje? dopiero nosy im wyszły z ziemi.

Już Małgosi odpisałam mam różnej wiekości. Myślę, że chyba jeszcze wszystkie się nie przebiły.
Ale do lata zdążą
Pozdrawiam
asiach 00:36, 26 kwi 2014

Ivvvona napisał(a)
Tulipanki nieliczne, ale za to jakie

Tak tak jakieś niedobiyki jeszcze kilka będzie ale to wszystko marniutko w porównaniu z Waszymi ogrodami. Poza tym sporo w tym roku mam lisci - chyba te przybyszowe cebule jeszcze są młode.
Pozdrawiam
asiach 00:37, 26 kwi 2014

Betka napisał(a)
Nadrabiam Twój wątek oj...bardzo mi się podoba i ogród i parapet
Storczyki śliczne ja też mam ich trochę, zaczynają wypuszczać pędy kwiatowe
Pozdrawiam

Jak mi w tym roku nie wypaliły tulipany to chociaź zawieszę oko na storczykach
Pozdrawiam
jotka 06:40, 26 kwi 2014

Asiu, jestem na bieżąco Ogród faktycznie przytulny, z przyjemnością się w nim przebywa.

Może los zrządzi, że się spotkamy. Podróżujemy czasami na trasie Szczecin-Wroclaw, więc może sie wprosimy na kawę.
Storczyki też lubię i zanim się nauczyłam je pielęgnować też kilka unicestwilam ...
Ivvvona 12:09, 26 kwi 2014

Pozdrawiam