Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Marga 19:53, 24 lip 2016

Na Wiśle

Klasztor

Kopiec Kościuszki

Kościół Mariacki

Na rynku

i w Zakopanem

Marga 19:58, 24 lip 2016

Najfajniejszy góralski plac zabaw jaki moi chłopcy kiedykolwiek widzieli

I jeszcze Wieliczka

Basilikum 21:59, 24 lip 2016

ale fajny urlop mnie tez ciagnie w te strony
a plac zabaw superancki
Zana 07:18, 25 lip 2016

Lubię takie urlopy ze zwiedzaniem.
Dopiszę Ci jeszcze o palibinach - one wypuszczają pędy podziemne na boki, trzeba mocno kontrolować, bo zagłuszą rośliny wokół. Młode krzaki może jeszcze nie, ale mój stary potwornie się rozłazi. I wyciągają wodę, przy moim nawet przywrotniki nie bardzo dają radę. Mam je w dwóch miejscach i mogę porównać. Te pod palibinem to miernoty.
anbu 07:21, 25 lip 2016

Super urlopik
iwka 09:44, 25 lip 2016

długo masz hortensje silver dolar? tak się właśnie zastanawiam nad zakupem, ale potrzebuję dość wysokiej i sztywnej, hihi kwalifikuje się do moich wymagań?

Czy tam już przegorzany kwitną? kurcze moje w liście na razie idą
Marga 11:44, 25 lip 2016

Basilikum napisał(a)
ale fajny urlop mnie tez ciagnie w te strony
a plac zabaw superancki

Naprawdę polecam, ale poza sezonem. Na dodatek pielgrzymi na ŚDM zaczęli się już zjeżdżać, ale daliśmy radę. eM miał teraz urlop więc trzeba było korzystać

Zana napisał(a)
Lubię takie urlopy ze zwiedzaniem.
Dopiszę Ci jeszcze o palibinach - one wypuszczają pędy podziemne na boki, trzeba mocno kontrolować, bo zagłuszą rośliny wokół. Młode krzaki może jeszcze nie, ale mój stary potwornie się rozłazi. I wyciągają wodę, przy moim nawet przywrotniki nie bardzo dają radę. Mam je w dwóch miejscach i mogę porównać. Te pod palibinem to miernoty.

Ja też Zwiedzanie oczywiście dostosowane do możliwości i potrzeb sześciolatków (mam rodzinę w K, więc znam to miasto całkiem dobrze) Wszystkie jaskinie, skałki , górskie potoki, zjazd trasą saneczkową na Gubałówce i wieże w Krakowie (raz z dzieciakami wchodził M raz ja, chociaż mam lęk wysokości) zaliczone
Zmartwiłaś mnie tymi palibinami Nie wiadomo co szadzić żeby było dobrze. Wiem, że nic nie wiem o roślinach. Obok rośnie hortensja VF, ciekawe czy da radę?

anbu napisał(a)
Super urlopik

Wyjazd naprawdę sie udał. Chłopcy byli zachwyceni

iwka napisał(a)
długo masz hortensje silver dolar? tak się właśnie zastanawiam nad zakupem, ale potrzebuję dość wysokiej i sztywnej, hihi kwalifikuje się do moich wymagań?

Czy tam już przegorzany kwitną? kurcze moje w liście na razie idą

Iwka, mam ją od zeszłej jesieni. Ona jest bardzo sztywna, ale u mnie niziutka (do kolan mi sięga). Ma takie fajne czerwone pędy. Mam nadzieję, że za rok bardziej się rozrośnie, ale "dość wysoka" to ona chyba nigdy nie będzie. Żródła podają, że do 1,2m dorasta. U mnie, to jej pierwsze kwitnienie.
Bożenka ma jedną i Sebek chyba od frontu też.
MirellaB 11:55, 25 lip 2016

Wszędzie byłam i wróciły wspomnienia wakacji z rodzicami i bratem
Niedługo zabierzemy naszego synka na takie wakacje, niech pozna trochę nasz kraj, bo teraz to tylko morze i morze
amelia_b 12:02, 25 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Wszędzie byłam i wróciły wspomnienia wakacji z rodzicami i bratem
Niedługo zabierzemy naszego synka na takie wakacje, niech pozna trochę nasz kraj, bo teraz to tylko morze i morze
a ja moją 2-łatkę zabieram w sierpniu, ale nie wiem czy damy z nią radęmam nadzieje że tak
amelia_b 12:02, 25 lip 2016