Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 13:14, 12 paź 2014

gosiah70 napisał(a)
Witaj Gosiu, wpadłam z rewizytą Ależ pięknie u Ciebie! Pozdrawiam

Gosiu miło mi Cię u siebie gościć. Wpadaj kiedy będziesz miała ochotę.
Gocha 13:18, 12 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Ale za to zachwycają wtedy, kiedy inne rośliny robią się brzydkie...to ich wielka zaleta...

Widzę, że też nie oparłaś się panu Goodbud ...wyjątkowo urodziwy przystojniak...

Kasiu tak naprawdę ściągnęłam od Ciebie. Jak tylko zobaczyłąm go u Ciebie to chciałam go mieć i akurat była świeża dostawa u mnie w Konopnicy to się ucieszyłam. Wprawdzie droższy niż Twój bo po 10 zł. ale też nie tak dużo , żebym go miała nie kupić. Dzięki za inspirację.
dorciabe 13:28, 12 paź 2014

Gosia ogród przybiera kolory jesieni i pięknie wygląda a rozchodniki wiadomo a szczoteczki rozplenicowe uwielbiam
macham
BusyBee 13:33, 12 paź 2014

Gocha napisał(a)

Kasiu tak naprawdę ściągnęłam od Ciebie. Jak tylko zobaczyłąm go u Ciebie to chciałam go mieć i akurat była świeża dostawa u mnie w Konopnicy to się ucieszyłam. Wprawdzie droższy niż Twój bo po 10 zł. ale też nie tak dużo , żebym go miała nie kupić. Dzięki za inspirację.

To dobrze, że inspiracja Ci się sprawdziła w ogrodzie...ja też je u kogoś zobaczyłam i wciągnęłam na swoją listę- must have... po to jesteśmy na forum...
Ewa777 15:30, 12 paź 2014

O, ja też będę musiała sobie ten duecik zapamiętać i gdzieś wcisnąć w ogrodzie, bo bardzo mi się podoba
iwonaal 21:19, 12 paź 2014

Pięknie się wszystko u Ciebie rozrosło.
Rench 22:54, 12 paź 2014

Fajne spotkanie lublinianek
W rozplenicach też się zakochałam,ale jakoś do rozchodników nie potrafię się przekonac,choć podziwiam u innych
Gocha 09:39, 13 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
O, ja też będę musiała sobie ten duecik zapamiętać i gdzieś wcisnąć w ogrodzie, bo bardzo mi się podoba

Cieszę się i pozdrawiam
Gocha 09:42, 13 paź 2014

Rench napisał(a)
Fajne spotkanie lublinianek
W rozplenicach też się zakochałam,ale jakoś do rozchodników nie potrafię się przekonac,choć podziwiam u innych

Ja jeszcze niedawno chciałam jedyny rozchodnik rosnący w mojej części warzywnej a należący kiedyś do teściowej wyrzuić bo tak strasznie mnie ta kapusta denerwowała. Ale zmieniałam zdanie jak zobaczyłam połaczenie u Any - żurawka- rozchodnik-hortensja. CUDO . Pozdrawiam
Ewa777 14:50, 13 paź 2014

Gocha napisał(a)

Ja jeszcze niedawno chciałam jedyny rozchodnik rosnący w mojej części warzywnej a należący kiedyś do teściowej wyrzuić bo tak strasznie mnie ta kapusta denerwowała. Ale zmieniałam zdanie jak zobaczyłam połaczenie u Any - żurawka- rozchodnik-hortensja. CUDO . Pozdrawiam

Gosiu, zastanawiam się gdzie najlepiej wsadzić rozchodniki. Myślałam o hortensjach i różanecznikach, ale te rośliny lubią cień, a rozchodnik raczej słońce. Jak więc to połączyć?