Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 09:45, 20 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam

Ewuś też pozdrawiam ale na nowy tydzień. Nie wyrabiam się z czytaniem i pisaniem na ogrodowisku- sorry. Buziaki
Gocha 09:46, 20 paź 2014

Tusiala napisał(a)
Korona świetna, pomponiki z "kapustkami" przepiękny tworzą duet. Brawo

Gorąco pozdrawiam. Miłego tygdnia
Gocha 09:47, 20 paź 2014

iwonadm napisał(a)

witam czy trawki tak specjalnie do zdjęć zaczesane
piękne po prostu piękne

Iwonko witam Cię i zawsze zaprasam do siebie. Trawki są takie same z siebie- prawda , że cudne. Nic z nimi nie robiłam do zdjęcia. Buziaki
Gocha 09:49, 20 paź 2014

brysia napisał(a)
Przypadkowo znalazłam twój wątek, przejrzałam pierwsze strony, wskoczyłam zerknąć na koniec i teraz zastanawiam się czy to ten sam ogród? Piękne zmiany!

Brysia miło mi Ciebie gościć. Ja też się zastanawiam czasami czy to napewno ten sam ogród. Dzięki za uznanie w Twoich oczach. Pozdrawiam gorąco i zapraszam.
Gocha 09:50, 20 paź 2014

Filomena napisał(a)

Jestem zachwycona Piękne zestawienia

pozdrawiam Gosiu

Filomena przyznam , że mnie się też podoba i cały czas ładnie sie prezentuje. Gorąco pozdrawiam.
bdan 09:52, 20 paź 2014

Gocha napisał(a)

Danusiu Ty masz w ogrodzie tak wszystko przemyślane, wywarzone, dopasowane. A ja to tak raczej wszystko na hura, zaczyna się od tego, że jak wejdę do sklepu to bez roślinek nie mogę wyjść- one się kleją strasznie do mnie. A później sie mocno zastanawiam gdzie je upchnąć. Ostatnio z reguły wsadzam je w jakieś przejściowe miejsca później do przesadzenia, byleby nie padły stojąc za długo w donicy. No i później znowu trzeba się zastanawiać gdzie im zrobić miejsce docelowe. Ja tylko część rabat mam tak narazie skończonych. A w ogóle to u mnie straszny busz. Nie umiem mieć pustych miejsc na rabatach. Zostawiam tylko nieco miejsca na lekkie rozrośnięcie się rośliny. A jak pójdą jednak wszerz to będę rozdzielać i na nowo sadzić a przy okazji bedę miała nowe roślinki. Już na wiosnę będę pewnie dzieliła niektóre żurawki i ewentualnie trawy i może coś jeszcze się znajdzie. A tak w ogóle chciałam powiedzieć , że u mnie to taki niekontrolowany misz-masz. Gorąco pozdrawiam Cię Danusiu.

Gosiu ja nie wiem, czy przemyslane, bo niewiele rabat, które zmian by nie przechodziły, ostatnio serby przesadzaliśmy w związku z dalszym zagospodarowaniem działki.
Powiem Ci że doła łapie nad ta moja działką, gdybym miała połowę, to robota byłaby w miarę skończona
Gocha 09:54, 20 paź 2014

Wczorajszy spacer po polach niedaleko mojej działki. Prawda, że piękna jesień ?

Gocha 10:03, 20 paź 2014

Ciąg dalszy spaceru

Gocha 10:19, 20 paź 2014

bdan napisał(a)

Gosiu ja nie wiem, czy przemyslane, bo niewiele rabat, które zmian by nie przechodziły, ostatnio serby przesadzaliśmy w związku z dalszym zagospodarowaniem działki.
Powiem Ci że doła łapie nad ta moja działką, gdybym miała połowę, to robota byłaby w miarę skończona

Danusiu a jaka jest wielkość Twojej działki ? Bo ja też mam sporą i też nie jestem w stanie całej obrobić- moja ma 30 arów a to według mnie za dużo.Pozdrawiam
Gocha 10:33, 20 paź 2014

To też na wczorajszym spacerze- ale jesień to czy wiosna ?