Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

rozajerycha 18:44, 01 maj 2015

Gosiu dziękuję serdecznie.Mnie równie miło
Pozdrawiam
Marta
Gocha 20:27, 01 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Jesteś niesamowita z tymi zakupami!!!
Gdzie planujesz te wszystkie powojniki?? Masz ich już sporą gromadkę

Ja widziałam dzisiaj Vanille Fraise w centrum u mnie. Taka sama roślina jak kupiłam w szkółce była tu po 25 zł!!!! czyli 12 zł drożej za sztukę. To ogromna różnica...
To samo bukszpany, żurawki, trawki...zdzierstwo

Kasiu oczywiście mnie natchnęło na kupno powojników bo cena też mocno konkurencyjna. A miejsce myślę że znajdę , właściwie to już wiem gdzie większość posadzę , tylko że to trzeba duży dół wykopywać i wrzucać drenaż i kompost. Jeżeli chodzi o Twoje nowozakupione hortensje to cieszę się że mogłam Ci pomóc w wyborze szkółki. A cena faktycznie mocno się różni. Pozdrawiam

A ja dzisiaj niewiele porobiłam w ogrodzie bo syn cały czas chory i dzisiaj parę godzin spędził w przychodni i szpitalu i chyba problem jest trochę poważniejszy. Wymaga jeszcze dłuższego leczenia. Więc jakos nie było nastroju
Gocha 20:31, 01 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Szafirki pokazuj bo cuuudowne są i na pewno się nie znudzą, można na nie patrzeć i patrzeć.
Clematisowo mocno zaszalałaś, tylko szkoda jakby je tylko sąsiedzi mieli oglądać
Miłego weekendu życzę

Ewa szafirki jak się okazuje nawet długo kwitną i są ozdobą ogrodu a ja je uwielbiam. Clematisy to chyba jednak nie będę sadziła dla sąsiadów, znajdę inne miejsca tak żeby kwiaty ich były widoczne z naszej strony. Buziaki
Gocha 20:32, 01 maj 2015

rozajerycha napisał(a)
Gosiu dziękuję serdecznie.Mnie równie miło
Pozdrawiam
Marta

Buziaki
Ewa777 20:39, 01 maj 2015

Gocha napisał(a)

Ewa miejsce na powojniki faktycznie mam ale nie wiem czy będą u mnie rosły. Chciałabym żeby u mnie były takie ładne jak u innych z ogrodowiska. Ewa a Twoje zakupy z bylinowego bardzo ładne. A czy drogie były ?

Gosiu, kupowałam w bylinowym. Nie wiem, czy drogie, bo nie umiem zapamiętywać cen i potem trudno mi porównać. Zamówienie składałam pod koniec stycznia, czy na początku lutego, więc przysługiwał mi rabat. Rośliny mam tańsze niż są na stronie.
Gocha 20:44, 01 maj 2015

Myślę ,że najprawdopodobniej to smardze
Gocha 20:59, 01 maj 2015

Ewa777 napisał(a)

Gosiu, kupowałam w bylinowym. Nie wiem, czy drogie, bo nie umiem zapamiętywać cen i potem trudno mi porównać. Zamówienie składałam pod koniec stycznia, czy na początku lutego, więc przysługiwał mi rabat. Rośliny mam tańsze niż są na stronie.

Ewa ja też miałam sobie tam zamówić jeszcze w zimie ale niestety wczesniej zamówiłam gdzie indziej i niestety to był niewypał. A Twoje zakupy są wypasione. Ale w przyszłym roku będę już mądrzejsza. Buziaki
Gocha 21:09, 01 maj 2015

A to kwiatki do wazonów do domu
jankosia 21:09, 01 maj 2015

Gosiu, coś na priv ci napisałam
Gocha 21:28, 01 maj 2015

A teraz w kolorach yellow - blue