Kasiu oczywiście mnie natchnęło na kupno powojników bo cena też mocno konkurencyjna. A miejsce myślę że znajdę , właściwie to już wiem gdzie większość posadzę , tylko że to trzeba duży dół wykopywać i wrzucać drenaż i kompost. Jeżeli chodzi o Twoje nowozakupione hortensje to cieszę się że mogłam Ci pomóc w wyborze szkółki. A cena faktycznie mocno się różni. Pozdrawiam
A ja dzisiaj niewiele porobiłam w ogrodzie bo syn cały czas chory i dzisiaj parę godzin spędził w przychodni i szpitalu i chyba problem jest trochę poważniejszy. Wymaga jeszcze dłuższego leczenia. Więc jakos nie było nastroju
Ewa szafirki jak się okazuje nawet długo kwitną i są ozdobą ogrodu a ja je uwielbiam. Clematisy to chyba jednak nie będę sadziła dla sąsiadów, znajdę inne miejsca tak żeby kwiaty ich były widoczne z naszej strony. Buziaki
Gosiu, kupowałam w bylinowym. Nie wiem, czy drogie, bo nie umiem zapamiętywać cen i potem trudno mi porównać. Zamówienie składałam pod koniec stycznia, czy na początku lutego, więc przysługiwał mi rabat. Rośliny mam tańsze niż są na stronie.
Ewa ja też miałam sobie tam zamówić jeszcze w zimie ale niestety wczesniej zamówiłam gdzie indziej i niestety to był niewypał. A Twoje zakupy są wypasione. Ale w przyszłym roku będę już mądrzejsza. Buziaki