Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 10:37, 28 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Małgosiu i Jurku jeszcze tutaj dziękuję za piękny krzak Grace

Wracajcie szczęśliwie do domku

Kasieńko u Was będzie mu bardzo dobrze. Będę czekać na jego fotki w czasie kwitnienia. Jeszcze raz ogromne dzięki dla Was za możliwość spędzenia cudownego weekendu na Śląsku Lubelszczyzna czeka
Gocha 10:40, 28 cze 2016

AgataP napisał(a)
Gosia no nie zawiodłam się - jesteś super dziewczyna, będzie mi ogromnie miło spotkać się z Tobą ponownie jak się uda, pozdrów męża bo fajny facet

Dzięki Agatko. O Tobie to samo rzec bym chciała- super babka jesteś. A co do spotkania to na niego nie ma co tak czekać z założonymi rękami. Wsiada się w samochód i się jedzie gdzie drogi doprowadzą- więc dlaczego by nie w lubelskie. Męża oczywiście od Ciebie od razu pozdrowiłam- On również przesyła pozdrowienia
Gocha 10:43, 28 cze 2016

gierczusia napisał(a)
Gosiu bardzo się cieszę, ze moglam Was poznac relacjė w watku spotkaniowym zrobiłaś cudna
Pozdrawiam i mam nadzieję,że jeszcze nie raz będzie nam dane się spotkać

Elu ja też się bardzo cieszę że mogłam Ciebie poznać. A relację taką to popełniłam chyba pierwszy raz. Zawsze wstawiałam zdjęcia ale raczej bez opisów. Ale teraz oglądając zdjęcia sam mi sie nasunął taki komentarz- więc czemu nie. Tez mam nadzieje na kolejne cudne spotkania
Gocha 10:47, 28 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Gosiu świetna relacje zrobiłaś ze spotkania u Kindzi. Było mi bardoz miło Ciebie i M poznac. Gdyby nie było tak goraco pewnie byłoby wiecje szansy pogadać.

Dziękuję Marzenko za miłe słowa. Nam również było bardzo miło Ciebie poznać. Ja Twój wątek czytam od samego początku czyli ponad 2 lata, bo to przecież sama wiesz że jest to lektura obowiązkowa dla początkujących i nie tylko. I bardzo lubie do Ciebie zaglądać ale nie miałam smiałości cos pisać. Teraz bedzie mi o wiele łatwiej . Może na jakimś kolejnym super spotkaniu bedziemy mogły pogadać, bo faktycznie mnie ten upał wykończył.
Gocha 14:16, 29 cze 2016

W sobotę ostatnią pojechaliśmy na spotkanie ogrodowiskowe do Kindzi do Pszczyny ( jeszcze nas tam nie było ) Było po prostu super- przemili gospodarze, cudny ogród- wypielęgnowany do granic możliwości. I napiszę po prostu- żal nam było opuszczać tak gościnne miejsce ale mam nadzieję że może kiedyś powtórzymy tę podróż
Gocha 14:20, 29 cze 2016

Gocha 14:22, 29 cze 2016

Gocha 14:26, 29 cze 2016

Wklejam sobie fotkę Łukasza z podpisem
Luki napisał(a)
Ja zacznę od zdjęcia grupowego

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Challenge Accepted pierwszy raz wszystko szczegółowo...sukces

I moje fotki w zbliżeniu

Gocha 14:27, 29 cze 2016

Kasieńko i Rysiu jeszcze raz dziękujemy za tak cudowny weekend. I do zobaczenia w Lublinie
malgorzata_s... 14:30, 29 cze 2016

Gosiu śliczne fotki robisz Ogród Kasi zupełnie jak żywy Buziaki