Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Mala_Mi 09:50, 24 cze 2016

Gosia.. zamawiam do siebie takiego super fotografa Naprawdę fotki robisz bombowe

Oj, oj .. miałam nie grzebać w necie tylko pracować .. zostawiam zakładkę otwartą na foty z Twego ogrodu
malgorzata_s... 10:51, 24 cze 2016

Gosieńko wiem że Ty kochana i byś mi przywiozła ale nie martw się zamówię na jesień bo teraz to już po ptokach Kupiłam zresztą po 12 zł cristal fairy. Zobaczymy jak sobie poradzi
Dorota123 16:33, 24 cze 2016

Byłam na fotach u Vivy, ładna fotkę mi strzeliłaś.
Kindzia 18:47, 24 cze 2016

Małgosiu, kwiaty Grace są piękne na prawdę, jak dojrzeje, będą jeszcze piękniejsze. Zresztą sadzonka jest dorodna, to szybko powtórzy kwitnienie Bardzo się cieszę, że zadałaś sobie trudu i kupiłaś ją dla mnie. Dziękuję jeszcze raz

Twoje róże przecudnej urody są!!! Część moich już skończyła pierwsze kwitnienie, zresztą zobaczysz sama. Do jutra

Mala_Mi 21:31, 24 cze 2016

Gosia po drodze zajedź do mnie Nawet na chwilę // a potem będziesz znała już drogę
Gocha 23:08, 24 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)
Gosia.. zamawiam do siebie takiego super fotografa Naprawdę fotki robisz bombowe

Oj, oj .. miałam nie grzebać w necie tylko pracować .. zostawiam zakładkę otwartą na foty z Twego ogrodu

Aniu dzięki za uznanie. Kolejne fotki mam nadzieję zrobić u Kasi i ewentualnie u Kapiasów pod warunkiem że nie padnę z gorącaA to jest bardzo prawdopodobne
Gocha 23:10, 24 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosieńko wiem że Ty kochana i byś mi przywiozła ale nie martw się zamówię na jesień bo teraz to już po ptokach Kupiłam zresztą po 12 zł cristal fairy. Zobaczymy jak sobie poradzi

Ok to może innym razem. Albo sie kiedyś wybierzesz do nas po róże
Gocha 23:13, 24 cze 2016

Dorota123 napisał(a)
Byłam na fotach u Vivy, ładna fotkę mi strzeliłaś.

Dorotko też mi sie podoba a to właśnie ta o której mówiłaś że pod słońce. Troszke widac te refleksy od słońca ale nie za dużo i za bardzo nie przeszkadzają
Gocha 23:25, 24 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Małgosiu, kwiaty Grace są piękne na prawdę, jak dojrzeje, będą jeszcze piękniejsze. Zresztą sadzonka jest dorodna, to szybko powtórzy kwitnienie Bardzo się cieszę, że zadałaś sobie trudu i kupiłaś ją dla mnie. Dziękuję jeszcze raz

Twoje róże przecudnej urody są!!! Część moich już skończyła pierwsze kwitnienie, zresztą zobaczysz sama. Do jutra

Kasiu Grace ma takie inne od wszystkich płatki i kwiat podobny do lilii wodnych. I piękny jest. U mnie róże niektóre przekwitły a niektóre dopiero zaczynają.
Mam nadzieję że upał nas nie zamęczy.
Gocha 23:39, 24 cze 2016

Mala_Mi napisał(a)
Gosia po drodze zajedź do mnie Nawet na chwilę // a potem będziesz znała już drogę

Aniu wiesz że tak całkiem na chwilkę to się nie da bo wpadać bez obejrzenia ogrodu to chyba niewykonalne. To kawał drogi od nas do Pszczyny i zazwyczaj nie możemy się wyrobić na zaplanowana godzinę wyjazdu .Bedziemy musieli pewnie sie sprężać żeby dojechać w miarę na czas. Wiec muszę z bólem powiedzieć że jadąc w tamtą stronę nie będziemy mogli wstąpić. Ale na pewno kiedys fotki Wam zrobię