Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród to życie

Ogród to życie

ModraSowa 19:46, 12 wrz 2014

A_gawa napisał(a)
Ja to już nie mam pojęcia, jak spamięce te Wasze wszystkie pikne kwiotka!!! Pierona! Tak to szybko wszystko na tym forumowisku loce, ni moga nadążyć. ;( Łeeee!!!

Spamięcisz, spamięcisz Nic sie nie martw.
Ja pamietam jak pierwszy raz przeglądałam gazetę ogrodniczą... Ło ludzie! ile ja się od tamtej pory nauczyłam.
Napia 23:28, 12 wrz 2014

ModraSowa napisał(a)

Aga, cisza jest piękną muzyką...
Hmm...na drugą częśc Twojego wpisu próbuję znaleźć dobrą, zwięzłą, szczerą odpowiedz. Nie mogę.
Piszę ... i kasuję. Wiem,że zrozumiesz.

ModraSowa 13:03, 15 wrz 2014

Dzisiaj jest piękny dzień. Od rana pracuję w ogrodzie, Mąż rąbie drzewo do kominka, jesienne wieczory już niedługo...
Ale jeszcze dziś jest lato, świeci słońce,świat się uśmiecha.
Dziś czuję ,że jestem na swoim miejscu.
Takimi chwilami warto jest się dzielić
http://w951.wrzuta.pl/audio/0ucOVfqI2Xq/studio_buffo_radosc_o_poranku
tabliczkazna... 13:47, 15 wrz 2014

ModraSowa napisał(a)
Dzisiaj jest piękny dzień. Od rana pracuję w ogrodzie, Mąż rąbie drzewo do kominka, jesienne wieczory już niedługo...

Doskonała pieśń dla mam małych dzieci po nieprzespanej nocy, zwłaszcza, kiedy dziecię o 5.30 już się wyśpi
Hahaha
Dobrze, że to już za mną... Mały potrafi dociągnąć do siódmej

A poważnie - pogoda jest cuuuudowna, ja też zaraz biorę się za łopatę i będę przenosić miskanty. Odpoczywaj Ania i ładujcie akumulatory A mąż dobrą robotę ma na zastaną sytuację - wyżyje się, że hej
Agania 18:51, 15 wrz 2014

Pięknej stipy się doczekałaś, nasionka mam dziękuję
Napia 22:46, 15 wrz 2014

ModraSowa napisał(a)

Ja też wstałam o poranku ale do pracy, niekoniecznie w ogrodzie. Ale dzień był piękny i pełen radości, i też czułam, że jestem tam, gdzie powinnam być
Cieszę się, że przeżyłaś miły i dobry dzień. Takie chwile, myślę, nadają sens temu, co robimy
Iwk4 20:01, 17 wrz 2014

ModraSowa napisał(a)

Iwonko, dzięki.
Ja też mam mało trawek, ale będę miała więcej Ty jakoś w dobrej cenie ostatnio kupiłaś, prawda? U mnie w szkółkach pustki.

Aniu, masz rację. Na trasie 50 km odkryłam 6 szkółek. 3 warte zaglądania (mają obecnie promocje), pozostałe 3 mają wyjątkowe okazy, ale mały wybór. Trawki zakodowałam , że są w jednej szkółce (przecena z 21 latem na 7 obecnie) i jak tylko wygospodarowaliśmy trochę środków, pojechaliśmy na ogrodowe zakupy. Po drodze, do każdej szkółki po co innego Na koniec modliłam się w duchu, aby roślinki zmieściły się do samochodu, dopóki od M miałam pozwolenie na wydatki
Cieszyłam się, jak małe dziecko, że mogłam trochę roślinek kupić Jak jeździłam z M do lekarza, on siedział w poczekalni, a ja włóczyłam się po mieście i roślinki oglądałam w szkółce. Zamiast sukienki oglądać na wystawach, roślinkami się zachwycałam i wzdychałam, bo nie mogłam nic kupić. Az przyszedł ten dzień ... Mogłam rabatki skończyć.
A pięknego poniedziałku w ogródku ci zazdroszczę, ja teraz po pracy mam mało czasu, dopiero teraz do kompa siadłam, a wieczór jest już. Ogródek M podlał. Ja tylko kawkę na tarasie wypiłam i kilka fotek zrobiłam
Sabina76 18:18, 19 wrz 2014

Aniu, teraz dopiero widzę jak duzy potrafi byc rozchodnik. Muszę wziąć na moje poprawki, bo za gęsto chyba je chciałam. Jak myślisz, w jakiej odległości od siebie je posadzić? Mam takie NN podobne kolorostycznie do twojego.
Pozdrawiam serdecznie
ModraSowa 15:52, 21 wrz 2014

Agania napisał(a)
Pięknej stipy się doczekałaś, nasionka mam dziękuję

Cieszę sie,że już dotarły
ModraSowa 15:59, 21 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)

Aniu, masz rację. Na trasie 50 km odkryłam 6 szkółek. 3 warte zaglądania (mają obecnie promocje), pozostałe 3 mają wyjątkowe okazy, ale mały wybór. Trawki zakodowałam , że są w jednej szkółce (przecena z 21 latem na 7 obecnie) i jak tylko wygospodarowaliśmy trochę środków, pojechaliśmy na ogrodowe zakupy. Po drodze, do każdej szkółki po co innego Na koniec modliłam się w duchu, aby roślinki zmieściły się do samochodu, dopóki od M miałam pozwolenie na wydatki
Cieszyłam się, jak małe dziecko, że mogłam trochę roślinek kupić Jak jeździłam z M do lekarza, on siedział w poczekalni, a ja włóczyłam się po mieście i roślinki oglądałam w szkółce. Zamiast sukienki oglądać na wystawach, roślinkami się zachwycałam i wzdychałam, bo nie mogłam nic kupić. Az przyszedł ten dzień ... Mogłam rabatki skończyć.
A pięknego poniedziałku w ogródku ci zazdroszczę, ja teraz po pracy mam mało czasu, dopiero teraz do kompa siadłam, a wieczór jest już. Ogródek M podlał. Ja tylko kawkę na tarasie wypiłam i kilka fotek zrobiłam

To bardzo fajna promocja Ci się trafiła Iwonko. Ja w tym roku kupiłam sporo roślin, teraz mam jakiś zastój weny ogrodowej, rabaty czekają a ja nie wiem co sadzic... więc czekam i ja