Aniu, śliczne zdjęcia pięknej rabaty. Czy to są te trawy, o których mi pisałaś? Posadzone przed hortensjami wyglądają tak delikatnie i zwiewnie...
Miło mi słyszeć, że lubisz muzykę już zawsze "Marzenie" będzie mi przypominać Ciebie i historię Twojego dziadka.
Pozdrawiam Aniu
Przemyślana, ha ha. Przemyślana to ona była 3 miesiące temu
Teras myślę na co zamienić rozchodnik i jakie wypełniacze i takie tam...
to się nigdy nie skończy !
Myślę Aga ,że o nich Ci pisałam bo one mi bardzo pasują do Ciebie.
Ja nie lubię muzyki, ja ją kocham każdą cząstką siebie Zawsze jest na nią dobry czas
I najważniejsze. Jestem zaszczycona,że w taki sposób pozostanę w Twojej pamięci. Dziękuję.
Cześć Renatko. Dzięki za miłe słowa.
Jak widzisz maliny rządzą Lubie robić przetwory. Mój faworyt to dżem z zielonych pomidorów i konfitura pomarańczowa. Często eksperymentuję z dodatkami różnymi.
Jarzębina z miodem,śliwki z czekoladą, cukinia z musztardą. Ciekawość mną kieruje i czasem wychodzi z tego coś fajnego.
Zainspirowałaś mnie do zrobienia soku z malin, przyda się zimą. Dotychczas robiłam tylko malinową konfiturę, ulubioną przez mojego syna do budyniu śmietankowego
Stipa przy hortkach rzeczywiście zachwyca! Miłego dnia
Muzyka jest wspaniała. Nigdy nie stałam się melomanką, nie znam nazw utworów, wykonawców tylko pobieżnie, ale uwielbiam słuchać od dziecka, również muzyki poważnej
Ostatnio niestety rzadko.