Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:17, 09 cze 2014

bociek napisał(a)
Eeeeee, no super poranek. Ja tez zona wygonilam dzisiaj na sniadanko na tarasie I bylo boskooooooooo czego i Tobie zycze w ten piekny dzien. Szkoda, ze jutro poniedzialek Echhhh...

Ja wręcz uwielbiam posiłki na tarasie .. Wprawdzie u nas to równa się pokazywaniu sąsiadowi jaką ma sie pidzamkę .. Ale mnie już to dynda

Pogoda jest piękna ,aż żal ,że do roboty trzeba łazić
gierczusia 18:18, 09 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hej EluśPiękny ten twój tarasik z widoczkiem
Dzięki za wczoraj

Gosiu .. Ja również dziękuje ... Za zdjątko i wszytsko
baraga1904 18:19, 09 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Czekaj Aga ...co ja mam wystawiać ???... Bo juz sie we własnym wątku gubię ... A to mnie sie dymi ??.... Dymi się ?? Wołać straż czy wiaderko wystarczy ????

Buziole

...oceny Eluś, oceny...
gierczusia 18:20, 09 cze 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Elunia , pozdrawiam cię mocno i dziękuję za mile spędzony czas

Agnieszko .... Było mi bardzo miło Cię poznać .. Mam nadzieję ,że spotkamy sie jeszcze nie raz , bo temat o duchach zdaje się nie został wyczerpany a jest bardzo interesujący
Ozz 18:44, 09 cze 2014

A ja jeszcze wrócę do tematu zwierzakowego. Mój dziadek, który jest mądrym człowiekiem i całą młodość żył w lesie (dosłownie, w starej leśniczówce), twierdzi, że tam gdzie są zaskrońce tam nie będzie żmij. Może warto gada zpowrotem zaprosić?
JulkAd 18:44, 09 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Jakby tak patrzeć na to co się komu do brzucha zmieści , to jaszczurka ma Brzusio tycie , a golas ..łaaaaa.... Jaszczura by chyba pękła .. Ja sie cieszę ,że golasy jaszczur nie zjadają , bo byłby problem

Nie myślałam o rozmnożycie tuj , by zrobić żywopłot .. Ale to juz by musiało być ma działce sąsiada , a jak bedzie złośnik to i tak wykopie .. Jak będzie taka opcja , to kupię kilka szmaragdów i bedzie po sprawie., u nas w Casto są teraz kopane za śmieszne pienądze. ..ale dzieki za koncepcję

W sprawie Twego przyjazdu uknułyśmy już z Kindzia spisek ... Kasia pomyślała , że jak będziesz u Niej , to ja mam też przyjechać .. Ale jeśli będziesz miała tyle czasu by odwiedzić mnie z osobna , to już sie cieszę

....no to knujcie,knujcie, bo na chwilę obecną nie wiem jak z czasem będzie...to znaczy będzie i owszem, ale o dziwnych porach być może....na lotnisku musimy być późnym wieczorem, ale z domu chcemy wyjechać rano, więc wszystko jeszcze do dopracowania....no i dwóch facetów muszę przywieźć....bo ja to właściwe tak na doczepkę, ze względu na Wassię na ten Śląsk wciskam....

....czytam, że w pracy horror Ci się zaczął...ja klasę pożegnałam w kwietniu, a jeszcze z dokumentacji nie wyszłam....po prostu mi się nie chce....ale wiem, że mnie nie ominie i to już w tym tygodniu

....miłego popołudnia.....

.... o tujach myślałam jak najbardziej na terenie sąsiada.....zanim coś zacznie się dziać, może odpowiednie gabaryty by miały....za kupnem bym nie była, bo jakby się sąsiadowi sabotaż nie spodobał to szkoda by było Twojej roboty i kasy....ale być może sąsiada szybciej namówisz na ladny ogród po drugiej stronie, choćby mikry
GosiaJoanna 19:24, 09 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Kochana .. Ja skrycie liczę ,że Ty sie w końcu do tego Zabrza ( o ile mnie pamięć ńie myli i miasta nie zmiksowałam ) wybierzesz i tą kawkę wyczekaną ze mną wypijesz .. Noo chyba ,że szybciej w Londynie się spotkamy

Ściskam

Jak to mówią "góra z góra ..." więc wszystko możliwe
gierczusia 20:32, 09 cze 2014

Ozz napisał(a)
A ja jeszcze wrócę do tematu zwierzakowego. Mój dziadek, który jest mądrym człowiekiem i całą młodość żył w lesie (dosłownie, w starej leśniczówce), twierdzi, że tam gdzie są zaskrońce tam nie będzie żmij. Może warto gada zpowrotem zaprosić?

Ozzzz .. Ja się go naprawdę bałam.. Wiem ,że może wyszłam na hardcora kiedy go tak w łapie trzymałam , ale pietra miałam niezłego .. No i nie chciałam ,żeby mi zeżarł wszystkie jaszczurki , bo kto by potem zeżerał opuchlaki... Wiem ,ze żmiją jest jeszcze gorsza niz zaskroniec , ale ńic na to nie poradzę

Ale jak przyjdzie drugi raz , to będę miała cieżki orzech do zgryzienia

Buziak , dzięki za takie ważne informacje
gierczusia 20:37, 09 cze 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Jak to mówią "góra z góra ..." więc wszystko możliwe

Nooo ja myślę
gierczusia 20:41, 09 cze 2014

JulkAd napisał(a)

....no to knujcie,knujcie, bo na chwilę obecną nie wiem jak z czasem będzie...to znaczy będzie i owszem, ale o dziwnych porach być może....na lotnisku musimy być późnym wieczorem, ale z domu chcemy wyjechać rano, więc wszystko jeszcze do dopracowania....no i dwóch facetów muszę przywieźć....bo ja to właściwe tak na doczepkę, ze względu na Wassię na ten Śląsk wciskam....

....czytam, że w pracy horror Ci się zaczął...ja klasę pożegnałam w kwietniu, a jeszcze z dokumentacji nie wyszłam....po prostu mi się nie chce....ale wiem, że mnie nie ominie i to już w tym tygodniu

....miłego popołudnia.....

.... o tujach myślałam jak najbardziej na terenie sąsiada.....zanim coś zacznie się dziać, może odpowiednie gabaryty by miały....za kupnem bym nie była, bo jakby się sąsiadowi sabotaż nie spodobał to szkoda by było Twojej roboty i kasy....ale być może sąsiada szybciej namówisz na ladny ogród po drugiej stronie, choćby mikry

Julcia .. My elastyczne jezdeśmy ... Więc sie nie martw .. Damy radę ... W robocie robię juz bokami , a pracuje na ostatnim pietrze i mimo żaluzji w takie upały cieżko jest normalnie funkcjonować .. Papierzyska bleeee, tez mnie to czeka ,choć dopiero druga klasa.

Pomyślę o tujach za Twoja rada .. Może to dobry pomysł ... A sąsiadowi nie bedzie się chciało wyrywać