Agnieszko .... Było mi bardzo miło Cię poznać .. Mam nadzieję ,że spotkamy sie jeszcze nie raz , bo temat o duchach zdaje się nie został wyczerpany a jest bardzo interesujący
A ja jeszcze wrócę do tematu zwierzakowego. Mój dziadek, który jest mądrym człowiekiem i całą młodość żył w lesie (dosłownie, w starej leśniczówce), twierdzi, że tam gdzie są zaskrońce tam nie będzie żmij. Może warto gada zpowrotem zaprosić?
....no to knujcie,knujcie, bo na chwilę obecną nie wiem jak z czasem będzie...to znaczy będzie i owszem, ale o dziwnych porach być może....na lotnisku musimy być późnym wieczorem, ale z domu chcemy wyjechać rano, więc wszystko jeszcze do dopracowania....no i dwóch facetów muszę przywieźć....bo ja to właściwe tak na doczepkę, ze względu na Wassię na ten Śląsk wciskam....
....czytam, że w pracy horror Ci się zaczął...ja klasę pożegnałam w kwietniu, a jeszcze z dokumentacji nie wyszłam....po prostu mi się nie chce....ale wiem, że mnie nie ominie i to już w tym tygodniu
....miłego popołudnia.....
.... o tujach myślałam jak najbardziej na terenie sąsiada.....zanim coś zacznie się dziać, może odpowiednie gabaryty by miały....za kupnem bym nie była, bo jakby się sąsiadowi sabotaż nie spodobał to szkoda by było Twojej roboty i kasy....ale być może sąsiada szybciej namówisz na ladny ogród po drugiej stronie, choćby mikry
Ozzzz .. Ja się go naprawdę bałam.. Wiem ,że może wyszłam na hardcora kiedy go tak w łapie trzymałam , ale pietra miałam niezłego .. No i nie chciałam ,żeby mi zeżarł wszystkie jaszczurki , bo kto by potem zeżerał opuchlaki... Wiem ,ze żmiją jest jeszcze gorsza niz zaskroniec , ale ńic na to nie poradzę
Ale jak przyjdzie drugi raz , to będę miała cieżki orzech do zgryzienia
Julcia .. My elastyczne jezdeśmy ... Więc sie nie martw .. Damy radę ... W robocie robię juz bokami , a pracuje na ostatnim pietrze i mimo żaluzji w takie upały cieżko jest normalnie funkcjonować .. Papierzyska bleeee, tez mnie to czeka ,choć dopiero druga klasa.
Pomyślę o tujach za Twoja rada .. Może to dobry pomysł ... A sąsiadowi nie bedzie się chciało wyrywać