Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 22:57, 13 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Julciu ...Za smaczne gratulacje z okazji dwusetki dziękuję .. Ślinianki mi oszlały

Przyślę Ci gałązki młode kcesz ?, za płotem posadzisz i latem już będziesz miała takie same
gierczusia 22:58, 13 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Daj czerwony krwawnik bo jest piękny, daj czerwone jeżówki 2, albo 3, bo są śliczne i tylko dodaj jedną żółtą jeżówkę i będzie oki...ile masz dokładnie miejsca, bo fiesz zdjęcia kłamią (wiem to po Kasinym ogrodzie),

Teraz mi klina zabiłaś .. Zmierzę ilość miejsca rano , bo jakbym teraz wylazła nawet na sekundę do potem od razu do wyżymaczki .. Tak leje

Jak Hamilton ???.. Bo z tym tepestry było naprawdę zarąbiście
Bea 22:58, 13 sie 2014

Ela czy ta jeżówka to musi być różowa, czy może być innego koloru?
gierczusia 23:01, 13 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Przyślę Ci gałązki młode kcesz ?, za płotem posadzisz i latem już będziesz miała takie same

Achh Kochana..za płotem taki busz ,że rożne habazie to nawet wyżej niż przysłowiowe " cycki ".. Przedzierać się trza ... Może to wyrandapuję na początku wiosną a potem zaanektuję ???.. Aaaa.. Pomyślę .. Dzięki .. Zawsze lepiej mieć malinę za płotem niż habazie a ona ma też zdaje się działanie antykradzieżowe

Zmykam do lóżia , wybaczysz ??
malgorzata_s... 23:01, 13 sie 2014

Cmokam Ela Ty zaś planujesz sadzić? Masz miejsce czy zcieśniasz?
JulkAd 23:04, 13 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Teraz mi klina zabiłaś .. Zmierzę ilość miejsca rano , bo jakbym teraz wylazła nawet na sekundę do potem od razu do wyżymaczki .. Tak leje

Jak Hamilton ???.. Bo z tym tepestry było naprawdę zarąbiście

Hamilton mniodzio, a Ty go na żywca widziałaś...kolor różu podobny do Giardiny czy nie za bardzo?, bo tam więcej miejsca jest niż na jedną różę

edit: z żurawką oki
gierczusia 23:05, 13 sie 2014

Bea napisał(a)
Ela czy ta jeżówka to musi być różowa, czy może być innego koloru?

Beatko .. Cobym ja wiedziała .. Ma pasować do red barona..Ty dobra w kolorach jesteś ... Co byś proponowała ??

Koncepcja była albo żółte krwawniki , czerwonawą jeżówka albo na obrót..ale coś w te klimaty..wiesz..kupa red barona i klon jest tuż obok. ..,.zresztą zobaczysz w sobotę koncepcja non stop w ewolucji
gierczusia 23:06, 13 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Hamilton mniodzio, a Ty go na żywca widziałaś...kolor różu podobny do Giardiny czy nie za bardzo?, bo tam więcej miejsca jest niż na jedną różę

Nie taki sam..giardina leciusio na brzoskwinkę szczególnie na początku ( bardziej ciepły kolor ) Hamilton chłodny róż, ale równie delikatny...
gierczusia 23:08, 13 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cmokam Ela Ty zaś planujesz sadzić? Masz miejsce czy zcieśniasz?

Gośku .. Ja planuję sadzić od wiosny już , stad się wydaje ,że zaś .. A to po prostu jeszcze nie obsadzone bo ja mam taka rułę i lubię sie delektować ( i takie wytłumaczenie dobre , co nie ??)

Ma miejsce na tej nowej rabacie i to całkiem sporo
JulkAd 23:10, 13 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Nie taki sam..giardina leciusio na brzoskwinkę szczególnie na początku ( bardziej ciepły kolor ) Hamilton chłodny róż, ale równie delikatny...

A to Giardina może nie pasować do mojego pomysłu, a tak o niej myślałam...hmmm przespać się z tym muszę...dobrej nocki, uciekam do książki, bo nie skończem