Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Luki 19:35, 01 wrz 2014

No to podobnie jak Ty mam uraz do zakupów internetowych i już poza cebulami i liliowcami od znajomego nic zamawiać nie będę.
O rodku będę pamiętał, w tym roku miałem w samochodzie tylko 7 w tym tylko 2 dla mnie, a zmieściałbym jeszcze z 10-15 chociaż autko nie za duże
JulkAd 19:36, 01 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Julcia ..dziękuje

Wzajemnie Kochana

Tak gadalyśmy dzis z dziewczynami w pracy..że im starsze jesteśmy tym te wakacjeleca jakoś szybciej i jestśmy mniej wypoczęte ..SKS po prostu

Ściskam mocno

To, że z wiekiem czas szybciej mija to już stwierdziliśmy z moim ojcem i nawet znaleźliśmy na to logiczne wytłumaczenie...dla dziecka 5-o letniego rok to jego 1/5 życia...dla mojej babci, która wówczas miała lat chyba 95, rok był dla niej 1/95 częścią jej życia...więc ja już się nie dziwię, że czas mija coraz szybciej

Buziolki
gierczusia 19:38, 01 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Nie mam ...obczajam gdzie go mozna dostać ale chyba przez neta trzeba będzie zamówić

U nas nie można go kupić nigdzie .. Tylko net pozostaje..albo wycieczka do Bogdzi .. Bo hodowca rodków królewskich jest gdzieś z Jej okolic
gierczusia 19:43, 01 wrz 2014

Luki napisał(a)
No to podobnie jak Ty mam uraz do zakupów internetowych i już poza cebulami i liliowcami od znajomego nic zamawiać nie będę.
O rodku będę pamiętał, w tym roku miałem w samochodzie tylko 7 w tym tylko 2 dla mnie, a zmieściałbym jeszcze z 10-15 chociaż autko nie za duże

15 byś upchnął ??.... Nooo to chyba będę musiała oddać walkowerem tytuł miszcza upychania

To miłe,ze będziesz pamiętać ... Dzięki .. To tyrpnij mnie , jakbym się zagapiła.. Bo wiesz ,że ja czasem kompletnie nieczasowa jestem
gierczusia 19:47, 01 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

To, że z wiekiem czas szybciej mija to już stwierdziliśmy z moim ojcem i nawet znaleźliśmy na to logiczne wytłumaczenie...dla dziecka 5-o letniego rok to jego 1/5 życia...dla mojej babci, która wówczas miała lat chyba 95, rok był dla niej 1/95 częścią jej życia...więc ja już się nie dziwię, że czas mija coraz szybciej

Buziolki

Julciu .. Takiego wytłumaczenia , to nawet rasowy matematyk by się nie powstydził .. Serio..normalnie mnie zawstydzilaś
Łaaał .. Buziole
Madzenka 20:39, 01 wrz 2014

Ha a ja rok szkolny z C zaczynam za miesiąc. Teraz się przez miesiąc praktykowała
gierczusia 21:09, 01 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ha a ja rok szkolny z C zaczynam za miesiąc. Teraz się przez miesiąc praktykowała

Ale fajnie ... Może ja siem też troszku popraktykuję i mi przedłuża wakacje ... Ale by było
Mala_Mi 21:57, 02 wrz 2014

Uff.. ciofaj, ciofaj do jaszczury co chciała konno na koniku pojeździć...
I szczęśliwego Nowego Roku....
gierczusia 22:15, 02 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)
Uff.. ciofaj, ciofaj do jaszczury co chciała konno na koniku pojeździć...
I szczęśliwego Nowego Roku....

Noo widzisz Anek .. Jak byłaś u mnie to jaszczura jeszce niśmiała była .. Teraz to jak goście przychodzą to se włazi na donicę , coby ich z bliska wylukać

Dzięki za życzonka ,ale jak ten minister dalej tak bedzie kasprować z tymi idiotycznymi przepisami to nas szybciorem wykończy

Buziole
JulkAd 23:07, 02 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Julciu .. Takiego wytłumaczenia , to nawet rasowy matematyk by się nie powstydził .. Serio..normalnie mnie zawstydzilaś
Łaaał .. Buziole

Buziolki ino dzisiaj....jutro więcej napiszę