Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

lojalna_ 08:04, 28 paź 2014

Ptaszkowo sie toczy jak milutko

Karmnik musisz naprawic? Łoł czego Ty juz nie robiłas jak naprawisz bedzie wiekszy i piekniejszy hihi ...ptoszki czekaja nie zwlekaj
Agania 09:38, 28 paź 2014

Ptasiowe focie.....jak ty to zrobiłaś, nie bały się, ja siem kiedyś skradałam z aparatem, bo coś ogromny hałas robiło, i jak ujrzałam sójkę w kąpieli, to mi się aparat wyłączył......akurat w takiej chwili, bateria padła......jeszcze ptaszka kiedyś upoluję

Pozdrawiam Ela
Juzia 12:19, 28 paź 2014

Hej Eluś!
Jestem....ale czytać mi się nie chce. Lenia mam
Kasya 14:04, 28 paź 2014

gierczusia napisał(a)

co to za model ? bo sóje to poznaje
Gardener27 14:46, 28 paź 2014

Witam

Wpadłem oficjalnie się przywitać bo do tej pory zaglądałem incognito
Jak na 30 m 2 ogrodu to bardzo fajnie go sobie Elu zagospodarowałaś Wątków naprodukowałaś więc potrzeba mi czasu by się lepiej wgryźć

Pozdrawiam
gierczusia 20:09, 28 paź 2014

Gardener27 napisał(a)
Witam

Wpadłem oficjalnie się przywitać bo do tej pory zaglądałem incognito
Jak na 30 m 2 ogrodu to bardzo fajnie go sobie Elu zagospodarowałaś Wątków naprodukowałaś więc potrzeba mi czasu by się lepiej wgryźć

Pozdrawiam

Noo fieszzz ??.. Po tajniaku biegałeś i ani słóweczka ??

A tak na serio .. W takim razie witaj oficjalnie .. Za pochwałę dziękuje , choć masę niedoróbek widzem i jakoś staram sie z tym walczyć.. Pewnie nie znasz tej części mojej historii gdzie fanatstyczny deweloper ( niech go gęś kopnie ) stawiał domy w środku lasu na dzipiesa .. Zapomniał Biedulo zatrudnić geodetę .. Do dziś sie nabijamy ,że świetnie ,źe udało mu sie domami w obrys działki trafić ..ogród miał być o 5 metrów dłuższy ,co by dawało 50 m2.. A tu figa .. Dlatego taras nieproporcjonalnie wielki i inksze tam....

Ps..nie ma się co wgryzać .. Chyba ,źe chcesz się pośmiać w zimowe wieczory , bo Cię deprecha napadnie ..( ale Chopom to chyba nie grozi ??).. Wtedy zapraszam do starego wątku ..śmiechu tam było a było

Pozdrowionka
gierczusia 20:11, 28 paź 2014

Kasya napisał(a)

co to za model ? bo sóje to poznaje

Kasiu .. I ze mnie taki ornitolog jak z koziej dooopy siodło ... Musze chyba Bogdzię podpytać , bo Ona na bank bedzie znała odpowiedz .. Tak mi się wydaje ,że to drozd śpiewak..ale czy mam rację..hmmm.tego nie wiem

Buziole
gierczusia 20:14, 28 paź 2014

Juzia_G napisał(a)
Hej Eluś!
Jestem....ale czytać mi się nie chce. Lenia mam

Grunt ,źe jesteś , reszta nieważna .. Zresztą leń w taka aurę i przy takiej ciemnicy zupełnie zrozumiały ..ps..mnie już też powoli zaczyna napadać .. I jak tu se w tej robocie poradzić ??.. Nie dośc że trza sie bić z uczniami to jeszcze z tym leniem .. A w zasadzie tych leniów to jest całkiem sporo , bo jeszcze lenie uczniowskie

Buziole
gierczusia 20:23, 28 paź 2014

Agania napisał(a)
Ptasiowe focie.....jak ty to zrobiłaś, nie bały się, ja siem kiedyś skradałam z aparatem, bo coś ogromny hałas robiło, i jak ujrzałam sójkę w kąpieli, to mi się aparat wyłączył......akurat w takiej chwili, bateria padła......jeszcze ptaszka kiedyś upoluję

Pozdrawiam Ela

Aganiu .. Czeeeeśc .. Kule jak ja dawno u Ciebie nie byłam.. Ostatnio coś nie umię wyrobić ..wybacz... Miło ,że zaglądasz

Pisałam juź jak mi się udało się zrobić te fotki ..u mnie wszędzie blisko więc robiłam zdjęcia z domu zza szyby .. Ot cały sekret

Ale wiem ,źe baterie w aparacie potrafią płatać psikusy zwłaszcza w najmniej oczekiwanych momentach

Buziole
gierczusia 20:26, 28 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Ptaszkowo sie toczy jak milutko

Karmnik musisz naprawic? Łoł czego Ty juz nie robiłas jak naprawisz bedzie wiekszy i piekniejszy hihi ...ptoszki czekaja nie zwlekaj

Lubię ptaki .. Bardzo .. Ogród bez ptaków byłby dla mnie niemożliwie pusty .. Stad cieszą mnie wszytskie skrzydlate , które mnie odwiedzają..nawet drapieżniki się zdarzają , tylko że one bardzo płochliwe...

W karmniku szwankuje mi pary do siedzenia na nim , musze jakiś pomysł racjonalizatorski wcielić w życie

Buziole