Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

lojalna_ 18:53, 03 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Irenko .. U mnie dobre uczucia do dewelopera wygasły daaawno temu .. Jeśli kiedyś do mnie zawitasz to zobaczysz co mam na myśli... Siedząca tarasie można sobie rzucać batki do suszenia na płot .. Bez większego rozmachu ofkors .. I gdzie tu myśleć o intymności i gąszczu roślin ???.. Noo gdzie ??

Ściskam mocno

Ps..ptaszyska uwielbiam

Ela Ela hamuj co te Twoje dzieci powiedza u Ciebie kobito jak nie durs sex ......to batkami ciepiesz ....Ty sie wez dziołcha wreszcie do roboty posprzatej to gupoty Ci z gowy wyleza

U mnie tez nic nie zmarzło
gierczusia 18:54, 03 lis 2014

Gardener27 napisał(a)
U wszystkich mrozi i doszło też do Ciebie

Wrzosy na tle bluszczu wspaniale wyglądają

No doszło , doszło..litości ńie ma ten bluszcz..eeeeee...najpierw rosnąć dziad nie kciał a teraz non stop go musze ciąć .. I jeszcze jakiś kos ma w nim gniazdo .. A to ściana mego budynku .. Czynsz mu nalicze

Ps.marzy mi się większe wrzosowisko
gierczusia 18:58, 03 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

Ela Ela hamuj co te Twoje dzieci powiedza u Ciebie kobito jak nie durs sex ......to batkami ciepiesz ....Ty sie wez dziołcha wreszcie do roboty posprzatej to gupoty Ci z gowy wyleza

Jolusiu .. Moje dzieci w szkole to już 15 latki więc juź prawie doroosłe .. Z naciskiem na " prawie ".. Moj młody podobnie .. Ale to jest moja ścisśle tajna działalność i nawet nick nie ma nic wspólnego z nazwiskiem więc jestem incognito

Ale to nic .. Bo jo musza moje koźelanki Ogrodowiskowe do porządku przyprowadzić .. Bo człek to o higienie a inksze ludzie to już ze seksem kojarzą

A sprzątać to trza ,ojj trza a nie na Ogrodo siedziec .. Mom taki montewerescik w pralni ,źe nie pytaj
gierczusia 18:59, 03 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Mróz idzie z południa. Do mnie jeszcze nie dotarł

To Ty się Kofana ciesz ... Bo u mnie jeszcze zimy nie ma a ja już za latem tęsknię

Buziole
lojalna_ 19:00, 03 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Jolusiu .. Moje dzieci w szkole to już 15 latki więc juź prawie doroosłe .. Z naciskiem na " prawie ".. Moj młody podobnie .. Ale to jest moja ścisśle tajna działalność i nawet nick nie ma nic wspólnego z nazwiskiem więc jestem incognito

Ale to nic .. Bo jo musza moje koźelanki Ogrodowiskowe do porządku przyprowadzić .. Bo człek to o higienie a inksze ludzie to już ze seksem kojarzą

A sprzątać to trza ,ojj trza a nie na Ogrodo siedziec .. Mom taki montewerescik w pralni ,źe nie pytaj

Ty mi tu oczu nie mydlij ta higiena prosze Cie ..... Skoncz z tym bo Ci na spowiedzi czasu braknie .....
gierczusia 19:01, 03 lis 2014

AsiaK_Z napisał(a)
U mnie dzis rano było +7 st. Mgła, szaro, ponuro... póki co nic nie pada, w sensie deszcz, bo roślin to ci u mnie nie ma, jeszcze

Ale to fajnie ujęłaś .. Nie pomyślałam ,że padać..mogą rośliny i to juź nie jest tak pożądane jak padanie deszczu ..u mnie nawet słoneczko, choć już nie jest zbyt ciepło .. Ale mam taki plan ,źe częśto wracam póżno , już prawie po ciemku..straszne

Buziole
gierczusia 19:02, 03 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

Ty mi tu oczu nie mydlij ta higiena prosze Cie ..... Skoncz z tym bo Ci na spowiedzi czasu braknie .....

Myślimy tysz lubiem .. A ksiądz..... Uczy w mojej sali..dogadam się coby mi ta pokuta ciutek zmniejszył po koleżeńsku
gierczusia 19:07, 03 lis 2014

A tak a propos księdza .. Któregoś razu mieliśmy imprezę w piątek..jakaś okoliczność szkolna ..nie pamiętam już jaka..stołówka dała barszcz iiiiiii..krokiety z mięsem ( jeden krokiet na twarz ,źeby nie było , oszczędnie ) nasz ówczesny ksiądz zjadł swego krokieta,potem wysępił kolejnego u kucharek .. W niedzielę proboszcz grzmiał na kazaniu ,że jemy mięso w piątek .. A nasz ksiądz przychodzi w poniedziałek po fakcie do roboty i pyta kucharki : te..Beata..to te krokiety z mięsem były ????

Achhh ... Ja Wam powiem.... Tyle jest zabawnych sytuacji w moim życiu
gierczusia 19:09, 03 lis 2014

baraga1904 napisał(a)

...tylko latem robie smoothie i koktajle z lodem..teraz nie ryzykujemy choroby bo M nie może być chory...no i po co ochłodzac organizm który i tak musi walczyć z zimnem...

Rozumię

Bo wiesz.... Ja sobie n zdawałam sprawy ile ten kawałeczek lodu robi dobrego dla konsystencji smoothie .. Dopóki gdzieś nie piłam i widziałam jak robią

Noo o Chorutkiego trza dbać .. Do zdrowia wszak wrócić musi jak najszybciej
gierczusia 19:11, 03 lis 2014

Kindzia napisał(a)
U Ciebie przymroziło Gierczuś??? A ja myślałam, że Was ominęło...dzisiaj jechałam z Kochłowic z Parku Pamięci...po drodze dalie w ogródkach kwitnące ogromną ilością kwiatów widziałam...aż mi się żal zrobiło, że moje to już przeszłość tegoroczna

P.S. Falcon, już pamiętam

Noo przymroziło całkiem całkiem .. Zresztą na fotkach widać gołym okiem,źe przelewek nie było..u mnie kwiatów juz zero ..jeszcze trochę wicek .. Musze różę zakopczykować jo już chyba czas na nią , choć jeszcze pierona liście wypuszcza

Jak zapomnisz to pytaj .. Wiesz ,źe zawsze pomogę

Buziole