Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:34, 16 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
Oj Eluś dobrze, żeś wypoczęła, bo ja Cię molestować będę jak przyjdzie u mnie czas zakupów - a zbliża się!

Kochana .. Właśnie Ci chciałam odpisywać na porzedniego Twego posta ,że mnie tzw .lęgotrpija czyli popularne lenistwo wzięło

Ale w kwestii zakupów możesz mnie molestować ileeeee kcesz .. Bedzie to jedne zmilszych molestowań jakich zaznalam .. Więc się polecam
gierczusia 22:38, 16 lut 2015

Kasya napisał(a)
A ja odwrotnie, miedzian mam a wczoraj zakupilam promanal

Nooooo .. To można powiedzieć ,ze jesteśmy zaopatrzone w 50% .... Tylko niech ta pogoda nie szaleje

Ewakatowice napisała
Elcia, jak Twoja łączka krokusowa?

Łączka ???... Hmmmmmmm...mogę napisać że ND czyli nadal dooopiato .. Wystawiają łebki już krokusy , ale w ilości..hmmmm..czekajjjjj..4 szt ???
Wstawiłam se inne na rabatę , ale te jeszcze śpią obiboki
gierczusia 22:41, 16 lut 2015

Enya73 napisał(a)
Miłego tygodnia Elu, łagodnego wejścia w rytm pracy po cudownym urlopie
Ja tu liczę na relację na żywo
Pozdrawiam

Łooo Bożeszzz , wiesz jak mi trudno wleżć w ten rytm ????

A co do relacji na żywo.. Jeszcze mam nadzieję ,że mi się uda odprawić swoje zaległe urodziny.. Ale w tym tyg dziadkowie maja rocznicę ślubu a za tydzien jakie do Gośki..tak wiec wypadało by za 3
Co Ty na to ??

Julka AD napisała
Trzymaj się ciepło i "twardo" coby Cię całkiem ten wir pracy po feriach nie wessał na całego. Buziam

Juleczko ... Już za póżno , już żem wessana ...siem teraz doktoryzuję z tablicy multimedialnej , bo mi Szefo prezenta zrobił również ściskam Cię bardzo moocno
Enya73 22:43, 16 lut 2015

gierczusia napisał(a)

Łooo Bożeszzz , wiesz jak mi trudno wleżć w ten rytm ????

A co do relacji na żywo.. Jeszcze mam nadzieję ,że mi się uda odprawić swoje zaległe urodziny.. Ale w tym tyg dziadkowie maja rocznicę ślubu a za tydzien jakie do Gośki..tak wiec wypadało by za 3
Co Ty na to ??

Mn i e też teraz nie pasuje, za tydzień Gardenia, więc za 3 będzie ok
gierczusia 22:46, 16 lut 2015

Enya73 napisał(a)

Mnie też teraz nie pasuje, za tydzień Gardenia, więc za 3 będzie ok

Noo to wstępńie ustalone , jeszcze podzwonię po reszcie i wtedy ostatecznie potwierdzę telefonicznie , okej ??
GosiaJoanna 23:00, 16 lut 2015

Jak to moja mama mówi od 15 roku życia szalałam to teraz po 30-tce mam siedzieć na dupejszonie ale jak mówisz Miesio podrośnie wojaże znowu się zaczną
Madzenka 05:05, 17 lut 2015

gierczusia napisał(a)

Moja nie chciała jechać .. Stwierdziła ,że mnie olewa a na dodatek sen dobrze wpływa na cerę i zmarszczki wiec zostaje

Ps..zdjęcia nie są w stanie tego oddać .....

Osobista jaszczurka sie sfrajerowała, że do dalekiego kuzynostwa sie z Tobą nie zabrała! Oj goopia ona, goopia!
Gardener27 05:25, 17 lut 2015

gierczusia napisał(a)
A Ty się wybierasz do Gośki , czy mi się pomerdało ??

??? nic mi na ten temat nie wiadomo
Madziarzeszow 06:31, 17 lut 2015

Elu zdjęcia piękne , a wyprawa bajeczna na pewno
Zakupy w marcu zaczną się na całego , też już odliczam dni , na razie nasionka kupiłam by coś było
o opryskach muszę się jeszcze dużo dowiedzieć i poczytać , szczególnie chodzi mi o ochronę tuj....

A napisz jak wrażenia z Greja , ja w czwartek się wybieram z babską ekipą
Bea 07:07, 17 lut 2015

To ja się pakuję do drugiej walizki, Może nie M. zabierze. Mam walizkę na kułkach. Chyba, że to już będzie nadbagaż,