Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:03, 16 lut 2015

Aaa nabyłam Przemku .. nabyłam .. Po Twojej reklamie zresztą .. Załapałam się na tą tanią prenumeratę i już się cieszę

Z Greja właśnie wróciłam.......
Gardener27 21:30, 16 lut 2015

To ja chyba napiszę do tego wydawnictwa żeby mi odpalili jakiś rabat za tą reklamę Heheheh

Zazdroszczę i to bardzo tego wyjazdu Opalenizna jakaś jest ?
gierczusia 21:51, 16 lut 2015

Nooo .. Jakaś tam jest ,ale ja ogólnie tzw córka młynarza jestem .. więc na mahoń raczej nie ma co liczyć ... A Ty się wybierasz do Gośki , czy mi się pomerdało ??
bleebla 21:57, 16 lut 2015

Cudowna wyprawa! Świetne widoki.
Już myślałam, że swoją jaszczurkę wzięłaś na wakacje, ale to chyba jej koleżanka na zdjęciu
gierczusia 22:04, 16 lut 2015

bleebla napisał(a)
Cudowna wyprawa! Świetne widoki.
Już myślałam, że swoją jaszczurkę wzięłaś na wakacje, ale to chyba jej koleżanka na zdjęciu

Moja nie chciała jechać .. Stwierdziła ,że mnie olewa a na dodatek sen dobrze wpływa na cerę i zmarszczki wiec zostaje

Ps..zdjęcia nie są w stanie tego oddać .....
Kacha123 22:12, 16 lut 2015

Jak ja bym była w takich pięknych okolicznościach przyrody, to poprosiłabym o azyl!
gierczusia 22:18, 16 lut 2015

Skoro tak się Wam podobają widoczki to może jeszcze coś zapodam
Burzowo ..

Słonecznie

Roślinka , żeby nie było

Ta roślina ma jakiś dziwny kwiat

PS. Ja nie wiem jak ta kaczka wlazła w ten gąszcz

Ptaki

Dzięcioł płowy

I jeszcze taka modelka mi się trafiła

gierczusia 22:21, 16 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
Jak ja bym była w takich pięknych okolicznościach przyrody, to poprosiłabym o azyl!

Taż...ja nawet kcialam .. Siem z jednym chopem zamienić .. Wprawdzie on powiedział ,źe za widok śniegu w realu ( a nie w moim telefonie ) dałby wiele , ale już z matematyką mu nie po drodze i pewnie by dzieci samych głupot nauczył , więc on zamienić sie nie kce

Poza tym..konsul mi powiedział ,że ja tam kolorystycznie nie pasujem
Kacha123 22:26, 16 lut 2015

Oj Eluś dobrze, żeś wypoczęła, bo ja Cię molestować będę jak przyjdzie u mnie czas zakupów - a zbliża się!
gierczusia 22:31, 16 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
Będziemy się widziały i wyściskamy się na żywo
Zdjęcia w wyprawy obejrzałam wczoraj, ale zapomniałam coś napisać. Roślinki cudnie zielone, aż miło popatrzeć Przy mierze ogrodniczej uśmiałam się Ciebie bardzo lubią te jaszczurki

Ewka .. Ja już nie mogę się doczekać .. Serio .. Cieszę się jak mała dziewczynka
A z tą miara ogrodniczą to był tak : Kindzia prosiła mnie by kupić jej stożki bukszpanowe u Żurka..no to jak już je capnęłam to dzwonię do niej ..bez miary oczywiście .. Kaśka pyta : jak wysokie te bukszpany ?? A ja na to ..nooo do cycków ... Potem musialm zrelacjonować swój wzrost i inksze takie .. Ale miara " do cycków " już została .. To tak gwoli wyjasńienia
My z jaszczurkami lubimy się chyba wzajemnie .. No węży to ja nie lubię .. Jak s wspomnę tego paskudnika na moim tarasie to do teraz mnie trzęsie
Buziole

Gosia Joanna napisała
Witaj Eluś jak ja Ci tych wojaży zazdraszczam, kiedy ja gdzieś pojadę wreszcie :/ Buziaki Kochana

Gosieńko .. Następnym razem zapakuję Cię do podręcznego , okej ??Ty jeszcze młoda laska jesteś a i Miesio mały facet .. Jak podrośnie , to jeszcze nie raz zaszalejesz .. Zobaczysz
Buziole