Mój nowy nabytek przyjechał dla mnie z Gardenii z Enyą helleborus orientalis red spotted piękny prawda ?? Na bank będzie gwiazdą i ten mało spotykany czas kwitnienia mniammmm
A tu druga gwiazda skimmia japonica magic marlot .. Te jej sztywne listeczki z białymi brzegami ..no i te kuliste kwiatuszki , które już mnie cieszą od jakiś 3 tygodni
To jest widok , który mnie zawsze cieszy..pierwsze rozetki rozchodnika
A niektórzy..to się niczym nie przejmują oni maja pusty brzuch i juszzzz smacznego pasibrzuchy
haha..też tak sobe pomyślałam , jak go zobaczyłam ale opinie dziewczyn są raczej jednoznaczne...źe słabo ... Może ciemiernik mi się rozrośnie i Ci podzielę
Ps...o naszych biznesach na priv
Pps. A zasnęłaś wczoraj ?? czy przez te nasze głupoty przez pól nocy szalałaś ???
też mi się podoba Kasiu ... Ja nie wiem czemu myślałam ,że ciemierńiki to cień lubią ..a na nim pisze jak byk : słońce lub półcień ..stad kuś wiem , czemu mój stary ciemiernik jest taki borok trzymam kciuki za nasze cuda
Anooo ładny .. Dziki Juzek za komplimenta
A jak mi tak będziesz bredzić ,źe nie mosz nic ładnego , to przyjadem i Ciem kopnem w dooopem .. Twoja booooski altana Kobito to mi się przez pól zimy śniła
A na dodatek wnet chyba będziesz mieć ładne lustro