Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

ewsyg 08:28, 01 kwi 2015

Czadeskie skarpetki ma ten anioł. Zapewne taki zmarzluch jak ja
Pozdrawiam wszystkie anioły

Dla wszystkich anielic

https://www.youtube.com/watch?v=rI8JX9_X7kE
Gocha 09:25, 01 kwi 2015

Elu przecudna ta lala. A jaszczurki to raczej szkoda, chroń ją dobrze a jak nie to pakuj i wyślij do mnie bo mój syn zakochany prawie w Twojej jaszczurce i życzył sobie żebym mu taką kupiła. Pozdrawiam
gierczusia 16:08, 02 kwi 2015

Gocha cieszę się ,ż esię lala podoba o jaszczurę dbam jak tylko mogę, ale czyhających na nią niebezpieczeństw jest nadto...przecież nie bez przyczyny , odrzucają ogony..musiał jakiś atak być i to niejeden..ale jaszczury sprytne są wiedzą ,że szparki między deskami tarasowymi są malutkie i rzadko co juz tam wlezie a one się mieszczą...
Nie wiem , czy taką jaszczurę można w sklepie kupić ..ale na bank wybór jaszczur w sklepach jest całkiem spory a może Syn się odkocha i przerzuci swe uczucia na coś ... lub kogoś kto/co nie ma łusek

Ewo syg skarpetki lalek zawsze wzbudzają najwięcej emocji a prawda jest taka ,że takie gole nogi wyglądają jak parówki wiec skarpety muszą być albo getry....a juz to diabelstwo na te nogi nawlec...ajjjjj..to jest zabawa za piosenkę anielska dziękuję baardzo w imieniu wszytskich anielic które to do mnie zaglądają buziole
gierczusia 16:16, 02 kwi 2015

anna_g napisał(a)

Elaaaa ! no tera to mie zatchło... Tyś uczyniła taką lalę? Nooooo kochana... to ja jestem ciekawa tera jakie jeszcze talenta w Tobie drzemią... Super

Hahaha, ale mnie rozbawiłaś tą marmoladą z Zuzy, choć to oczywiście tragiczna wizja jest Kindzia oprócz Figa ma jeszcze eMusia do miziania - nie zapominaj bo się eMus urażony poczuć może

Aniu te lale to takie hobby dłubanina przy tym jest ,że hoooho, ale mnie to bardzo odpręża..Gośka Ciocia też dostała taka lalę w prezencie i melduję ,źe juz inkszych talentów chiba nie posiadam

Marmolada z Zuzy to i dla mnie nie jest zbyt mila wizja , bo z kim ja bym potem jadała śniadanie na tarasie ??.. Moj synuś jakoś nie chce przy laciu warować
EMuś Kindzi wyrozumiały jest i na to liczę wszak chłop i piesa to jednak inksze mizianko , cooo nieee ?? ściskam mooocno
gierczusia 16:20, 02 kwi 2015

Zielona napisał(a)
Elu. Gazet trzeba położyć minimum 3 warstwy. Kładłam "na zakładkę". Niestety trudno jest położyć na całej rabacie (prasa fruwa), a potem sypać korę. Rozkładałam partiami na wypielone rabaty, dość blisko roślin. Metr gazet, na to kora itd. Do końca sezonu nie miałam żadnych chwastów. W tym roku będę tak zabezpieczała kolejne rabaty, ale na starych nie zamierzam odgarniać kory i dokładać gazet. To chyba zbyt pracochłonne. Liczę na to, że chwastów nie będzie bardzo dużo.

Marta jesteś normalnie aniołem nie dość ,że mi wszyyystko dokładnie napisałaś , to jeszcze w moim wątku wieeelkie dzięki
3 warstwy powiadasz....dużo nie spodziewałam sie ,że aż tyle zaczynam chyba gazety zbierać a rabaty bez chwaściorów to chyba marzenie każdej ogrodniczki jakby tak jeszcze opuchlaki ślag trafił , to by chyba znaczyło ,że trafiłam do ogrodniczego nieba ....
Dziękuje
gierczusia 16:21, 02 kwi 2015

atena35 napisał(a)

Ja akurat w dzień wagarowicza wróciłam i zauważyłam, że wagarujesz

haha aleś se termin wybrała a poza tym..jak ja ucitielnica w dzień wagarowicza mogłam nie wagarować ?? Nooo jak , pytam ??
Ps zlapałaś mnie na gorącym uczynku ??
Buziole
gierczusia 17:18, 02 kwi 2015

wodzyn napisał(a)
Ale cudna lala

cieszę sie ,że się podoba sama ją zrobiłam własnymi ręcami
gierczusia 17:21, 02 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)
Elusia wróciła i to w jakim stylu! Lala cudna! Cieszę się, że już wydobrzałaś. I przenieś wreszcie tą sypialnię!!!

Kaśko o przenosinach sypialni raczej nie ma mowy młodego meble by się w naszej sypialni nie zmieściły , a z kolei moja szafa jest zrobiona na miarę , a młody ma małą za małą jak na moje możliwości wiec w razie ewentualnego choróbska będę odcięta od świata zresztą..ten rok jest jakiś felerny , zwykle prawie nie choruję..moi uczniowie śie nabijają ,źe ja jakiś robocop jestem
gierczusia 17:23, 02 kwi 2015

Juzia napisał(a)

Robota się pali, ale nie ogrodowa... właśnie przez pogodę
Przyjdzie czas i na lustro

Ela.... a ta Lola to jakiej wielkości jest?
Przyjmujesz zamówienia? Ile taka przyjemność by mnie kosztowała?
Pisz mnie na PW

U mnie z robotą podobnie ogrodową oczywiście

Lola ma 43 cm, przyjmuję zamówienia oczywiście .. Reszta na priv
Ewa777 17:26, 02 kwi 2015

Lala jak ta lala
Oj posypią się zamówienia