Jak byłam kiedyś u Ewki to mi proponowała swego czyśćca , bo ma piękne wypasione kupy kupy czyśćca ,żeby nie było wtedy jakoś nie chciałam , bo miejsca na niego nie było , a ja nie lubię czegoś brać a potem to wyrzucać ..wolę poprosić jak mam rzeczywistą potrzebę no i jak teraz rabatę przekopywałam i mi się plac zrobił przed rozchodnikiem to od razu o tych ślicznych kępach Ewkowego czyśćca pomyślałam
Ale jak mi braknie , to wpadnę chętnie i do Ciebie
Futra dla Zuzki szukam z powodu anomaliów pogodowych bo u niej szpyrki naturalnej , coby się do ochrony przed przymrozkami nadała kompletnie brak ... Nie wiem , czy jej rude by do gustu przypadło .. Czy by jej ten kolor do karnacji pasował
Ja słyszałam ,źe one mogą się z powrotem zahibernować tylko wtedy kiedy maja odpowiedną ilość tłuszczyku....A moja Zuza po tej zimie wychudzona jak gęś wyścigowa.... Ale może w tej jej norce pod ziemią aż tak zimno nie było..
A Ty zająca wielkanocnego mialaś ????? Noo widzisz , to ten śnieg się przynajmniej na coś przydał bo może ten zając co roku Cię odwiedzał na Wielkanoc ale incognito , a dopiero teraz się przez ten śnieg wydało
miło mi , oj miło
akurat w domu mam akcesoria dla lalki kucharki , bo takie udało mi się kupić przy okazji . Dodatki dla ogrodniczki mam już namierzone i jak ktoś będzie chętny na lalkę ogrodniczkę to wtedy je zamówię po prostu
Tak więc Flory Ogrodniczki jeszcze nie ma , ale być może
A teraz krótki meldunek z mikro placu boju
Mozganajszybciej się budzi ze wszystkich traw kocham ją za te kolory:biały , zielony , różowy...
Runianka variegata u wielu osób bardzo kaprysi , u mnie przed domem zresztą też tu z tyłu chyba znalazła swoje miejsce na ziemi
Ciemiernik anemik dopiero teraz..