Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 17:17, 19 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Ciekawe co siem na tym wyjeździe działo, hmm wszyscy teraz "leżakują". Trza to jakoś nazwać

Ale..co by siem miało dziać ???..... Ze niby my z pólgołymi tyłkami biegałyyyyy ??? niccccc mi o tym nie wiadomo .... no chyba ,że ftoś tam po krzokach biegoł , ale mnie ominęły te " atrakcje " alem i tak chora

Jola Lojalna napisała
Po imieniu ....cieniutkie kurteczki pieknie sie na fotkach prezentowaly /))) a ja wniedzwiedzim futrze i nie leze ))

Joleczko aleś nam zmyła głowę .....moja puchówka naprawdę zwykle daje radę...ale wtedy było naprawdę przeraźliwie ... A że Ty niedźwiedzie futro mialaś i siem nie podzieliłaś ???? Nooo fieszzzz ????? ja bym się jakimś rękawem owinęła i może by wtedy starczyło

Buziole

Asia KZ napisała
Brawo Jola , a fotki widziałam wesoło było

Noooo Jolka nas zbeształa jak nic .. Ale wesoło naprawdę było

Ewa777
Ela, kuruj się Pewnie wymarzłaś u Kapiasa. Czytałam, że zimno było.

Nooo jedna współczująca dusza .. Tak po prostu życzonka zdrowia dzięękiiiiiiiiii a zimno było naprawdę niemożebnie
gierczusia 17:37, 19 paź 2015

ewsyg napisał(a)
Elu, do mnie trzy koty przychodzą, nie wyganiam ich. Kot = brak mysz i nornic Poza tym lubię te stworzenia

Mnie tam jeden wystarczy Ewciu kot , znaczy się ... Też kociska lubię , ale ptaki i jaszczury też...i stąd serducho mi się rwie.......achhhhh

Buziole
gierczusia 17:42, 19 paź 2015

Bea napisał(a)
I wszystko jasne - karczownik uważaj - twoje dni policzone

Rezydent nowreski leśny jest już w pogotowiu.

... Czeeeeekajjjjjj zaraz to wydrukuję i wbiję palik w ziemię z ostzreżeniem

rezydent leśny durś siem ślaja i mam wrazenie ,że goni wszystkie możliwe karczowńiki na osiedlu na dodatek wskakuje na parapety okien sasiadów , którzy maja koty tzw domowe strasznie się one wtedy pieklą ,że on im przesyła pozdrowionka z " wolności "... A niektóre koty się boją..bo to taki " słoń "
gierczusia 17:45, 19 paź 2015

Bea napisał(a)
Kwestia motyli jednak przełożyła się na choróbsko.
U mnie to samo, ale jeszcze walczę i do pracy chodzę blada jak ściana.

Jaki rozmiar na Lola?

Zdrówka

Beatko mam nadzieję ,źe dałaś radę zwalczyć to choróbsko bo motyle w brzuchu takie pozytywne to kcemy miec , a tym paskudnym , to ...raczej dziękujemy

Lola ma...jakieś 45 cm

Buziole gorące i za zdrówko trzymam kciuki
lojalna_ 17:46, 19 paź 2015

gierczusia napisał(a)

Zamiast odpowiedzi moźe zdjecie ??

Panisko to jest prawdziwe )))))

buziaczki
gierczusia 17:48, 19 paź 2015

Zielona napisał(a)
Historia z kotem mnie rozczuliła.
Ebiet... no... On wybrał Was... nie ma to tamto
I teraz przegoni wszystkie obce koty, na myszki zapoluje, stópki Mężusiowe ogrzeje

Marto ... Sa ludzie , którzy mają dar do pisania.... Beatka z Miniformatu to ma, Kasiek z Zielonej też i Ty też ... Uwielbiam Was czytać..zawsze gdzieś tam najgłębszej struny dotkniecie i tak trzymać dziękuję

Nie ma..to...tamtoooo
gierczusia 17:50, 19 paź 2015

lojalna_ napisał(a)

Panisko to jest prawdziwe )))))

buziaczki

Noooo , naprawdę Jolciu raczej w kategorii słoń niż kot ... Ale mimo tej swojej wielkości to muszę przyznać ,źe milusi jest

Buziole
Ewa777 17:50, 19 paź 2015

Elu, cieszę się, ze już zdrowa jesteś
W sprawie opuchlaków, to mogę napisać Ci, że mam mniej zniszczeń w tym roku niż w ubiegłym. Nie wiem czy to zasługa grzybów, czy regularnego zbierania dorosłych osobników.
gierczusia 18:00, 19 paź 2015

Parę jesiennych ujęć z mikro ogrodu dla Was

Uwielbiam jesienne hosty..nooo może przede wszystkim na zdjęciach ,a w realu trochę mniej ale to prześwitujące przez cienkie liście słońce...aa.......wiecie co mam na myśli ,prawda ??

Rozchodnik brillant...niezastąpione towarzystwo dla hortensji limelight podobny odcień dziwnego koloru , niby bordo , niby fiolet

No i towarzyszka brilllanta tylko ,że na wysokiej nodze i jakoś razem nie chcieli mi wejść w kadr

Miłrząb...aaa...jest nawet piękniejszy na żółto niż klasycznie na zielono pięknie się odcina wśród zielonych tujek

No i rozplenica hameln i te jej urocze szczoteczki

Buziole dla Was i życzę Wam dobrego i spokojnego tygodnia

Enya73 18:05, 19 paź 2015

Eluś super, że kot został. Bardzo ładny i zimową porą kości Wam wygrzeje.