I jak tam nowy rezydent? została na stałe u was....? Zielona Marta ma racje, to on sobie was wybrał, a nie wy jego...z kotami tak bywa...to one decydują........
Oj Elu i ze mnie placek dzisiaj....ino jak Dziewczyny były to siem trzymałam dzięki specyfikom typu gripex czy fervex.
Kofana....Tobie zaległe życzenia z okazji wiadomego święta składam, cobyś oświeciła nie jeden ciężki umysł i przekonała wielu zbłąkanych buntowników do królowej nauk....no i koniecznie ogródka z gumy
Lojjjj Jukeczko ... Też się rozłożyłaś ??.... Katastrofffa .... U nas już epidemia szaleje..widać to po ilości zastępstw...i tak w koło Macieju wracasz po L4 m jesteś jeszcze osłabiona, ale oprócz swoich lekcji masz jeszcze 8 zastępstw..i tak ksploatują Cie człeku ponadwymiar i znów się przeziębiasz , a koleżanka którą zastępowałeś wracało choróbsku i znów ona zastępuje Ciebie role się odwracają i tak durś a cięgiem
Za życzonka bardzo dziękuję, szczególnie w kwestii ogródka z gumy to moje marzenie , ale psssttttt
Beatko dziękuję ....i tak se myślę ,źe Ty czytasz w myślach normalnie inaczej być nie moźe eMuś mnię stale atakuje ,czy ja Ciebie pytałam o ewentualny kolejny wyjazd samochodowy , zimowy, niedaleko......wiesz.....