Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Bea 09:05, 14 paź 2015

Wszystkiego najlepszego......

i jeszcze małe wspomnienie
danuta_szwajcer 10:44, 14 paź 2015

Wszystkiego Najlepszego, dużo sił i wytrwałości
Juzia 13:26, 14 paź 2015

Buziaki!
boguslawa_ma... 14:23, 14 paź 2015

Miłego świętowaniaNie dawaj się chorobie
Margarete 12:20, 16 paź 2015

I jak tam nowy rezydent? została na stałe u was....? Zielona Marta ma racje, to on sobie was wybrał, a nie wy jego...z kotami tak bywa...to one decydują........
JulkAd 21:09, 16 paź 2015

gierczusia napisał(a)

Słuchajcie...ja cały czas o tym myślę..o tym i o ptakach...ale jak kota nie było to po naszej działce łaziły aż 3 obce koty...i nic kompletnie nie można było na to poradzić musiałabym trutkę wystawić , ale nie mam sumienia tego zrobić...więc jak mogłam Zuzę chronić ???? u nas są deski tarasowe , wiec Zuza jak czuła zagrożenie to myk pod deski...a kot musiałby przejść dietę hiper odchudzającą ,żeby się tam zmieścić

A teraz to akuratnie w łóżku leżę jak placek

Buziole Dziewczynki

Oj Elu i ze mnie placek dzisiaj....ino jak Dziewczyny były to siem trzymałam dzięki specyfikom typu gripex czy fervex.

Kofana....Tobie zaległe życzenia z okazji wiadomego święta składam, cobyś oświeciła nie jeden ciężki umysł i przekonała wielu zbłąkanych buntowników do królowej nauk....no i koniecznie ogródka z gumy

Buziolki z uściskami
gierczusia 16:54, 19 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Oj Elu i ze mnie placek dzisiaj....ino jak Dziewczyny były to siem trzymałam dzięki specyfikom typu gripex czy fervex.

Kofana....Tobie zaległe życzenia z okazji wiadomego święta składam, cobyś oświeciła nie jeden ciężki umysł i przekonała wielu zbłąkanych buntowników do królowej nauk....no i koniecznie ogródka z gumy

Buziolki z uściskami

Lojjjj Jukeczko ... Też się rozłożyłaś ??.... Katastrofffa .... U nas już epidemia szaleje..widać to po ilości zastępstw...i tak w koło Macieju wracasz po L4 m jesteś jeszcze osłabiona, ale oprócz swoich lekcji masz jeszcze 8 zastępstw..i tak ksploatują Cie człeku ponadwymiar i znów się przeziębiasz , a koleżanka którą zastępowałeś wracało choróbsku i znów ona zastępuje Ciebie role się odwracają i tak durś a cięgiem

Za życzonka bardzo dziękuję, szczególnie w kwestii ogródka z gumy to moje marzenie , ale psssttttt

Buziole , lepiej Ci troszku ????
gierczusia 16:55, 19 paź 2015

Margarete napisał(a)
I jak tam nowy rezydent? została na stałe u was....? Zielona Marta ma racje, to on sobie was wybrał, a nie wy jego...z kotami tak bywa...to one decydują........

Zamiast odpowiedzi moźe zdjecie ??

gierczusia 16:59, 19 paź 2015

Bogusiu, Juzeczku, Danusiu Liliowa i kolorowa, Asiu KZ I Jolu Lojalna... Bardzo Wam dziękuję za pamięc i życzenia
gierczusia 17:02, 19 paź 2015

Bea napisał(a)
Wszystkiego najlepszego......
........i jeszcze małe wspomnienie

Beatko dziękuję ....i tak se myślę ,źe Ty czytasz w myślach normalnie inaczej być nie moźe eMuś mnię stale atakuje ,czy ja Ciebie pytałam o ewentualny kolejny wyjazd samochodowy , zimowy, niedaleko......wiesz.....