Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

18:55, 07 mar 2016
Kindzia napisał(a)
.......... ino furgo...

dobre na tytuł wątka
gierczusia 21:43, 11 mar 2016

Kindzia napisała
...ino furgo.....

eee_taam napisał(a)

dobre na tytuł wątka

Że nibyyyyy.....ja siem ślajam ???..... jaaaaa??????? nooo fiecie coooo a ja taka grzeczniutka
A nazwa wątku narazie nie jest przewidywana do zmiany no chyba ,źe mi sąsiad odpali troszku swoich hektarów i tym samym zamieni ogród mikro na makro , wtedy to podanie o zmianę nazwy wątku zostanie rozpatrzone ... aaa... Jeszcze znaczek skarbowy niezbędny
gierczusia 21:51, 11 mar 2016

Kindzia napisał(a)
Jak już wpadniesz na to forum...to ino furgo...
Kocurka masz???
Wianek Ci bardzo ładny wyszedł, zdolne łapki masz!

Na temat ławki to z R możesz se gadać, nie ze mną...tyle, że on wielkie robi i solidne, po górniczemu Ale na cały taras Ci starczy

Kaśkoooo furgom , furgom ino uważom na "kurwy" abo..jak to siem tam pisze te "zakręty " po niemieckiemu

A tak na poważnie...nie umię się wyrobić..tyle rzeczy na łbie mam a jak już siądę , to jak przekłuty balońik i to oczyska bardzo mi dokuczają .....

Kota mam , jeszcze go na szynkę nie przerobiłam ... jest naprawdę uroczy a ubaw mamy z nim taki..no wiesz...bezcenne

Wianek robiłam pierwszy typu " naturals " zwykle wolę bardziej wykwintne .. Ale teraz jakieś takie naturalistyczne fluidy mnię napadły .. A jak się podoba , to się naprawdę cieszę

W sprawie ławki R głowy zawracać nie będę..przeca ma Chłop inksze sprawy na głowie kupię i tyle ale za ofertę dziękuję

Buziole i ściskam mocno
gierczusia 21:55, 11 mar 2016

Ewa777 napisała
wianuszek śliczny
danuta_szwajcer napisał(a)
Zdolniachy jesteście z tymi wiankami)Pozdrawiam

Dziewczyny kochane jesteście .. Za komplimenta wielkie dzięki
Buziole
gierczusia 21:58, 11 mar 2016

Enya73 napisał(a)

Super wianuszek przepiórczy. Jesteś ekspresowa, więc pewnie jak przyzwoito śląsko kobita zdążyłaś obiod uważìć i chałpa łogarnąć i chopa zadowolić☺.
Miłego dnia. Buziaki

Z tym "zadowalaniem" to już chyba przesadziłaś ... aże tyyyyle nie zdązyłach
A wianek.....achhhh...pierwszy taki z trawskiem łatwo nie było , efekt jak dla mnie średni , ale teraz już wiem co zrobić by było lepiej ... cóż..człek zawsze się na błędach uczy

Buziole
gierczusia 22:01, 11 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Mówisz ze wianek wielkanocny już wieszać?

Oj brakowało Twego humoru, brakowalo....

Ja nie wiem Madzenko czy już wieszać.....ale tego zimowego to juz mam tak dość ,źe mi ffffszystko jedno powiesiłam

już nie kcem zimy i juszzzz

I za miłe słowa serdeczne dzięki buziole
gierczusia 22:07, 11 mar 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Eluś, ale popełniłaś piękny wianuszek
Nie ma innej opcji, spotkanie musiało być udane

Dzięki Asiu ... Miałam wprawdzie wianek wiosenny , ale juz po paru sezonach patzreć na niego nie mogłam odmiany mi było trza i ak oto było przyjemne z pożytecznym ... jeszcze prawie spodnie bym na giełdzie kupiła, ale dooopska mi się nie chciało wystawiać na tą lodówę ... Tak wiec portki będą musiały poczekać

A spotkanie.....no co tu dużo mówić ... Czy było kiedyś spotkanie Ogrodowiskowe ńieudane ???

Buziole gorące
gierczusia 22:14, 11 mar 2016

A co tam piszczy w ogródeczku ??

Nie ma za bardzo co pokazywać o tej o porze , ale ciemiernik chyba jeszcze nikogo nie zawiodły .. Mój , prezent urodzinowy od Enyi z ubiegłego roku..przywieziony z Gardenii .. Przepiękny kolor
Ładnie się prezentuje ze skimmia magic merlot

I jeszcze jakiś jeden zagubiony krokusik

Buziole dla Was i miłego weekendu

Sebek 23:12, 11 mar 2016

Jedyne co zapamiętałem to fragment o zakrętach Ale kadry mogłabyś pokazać szersze - wiem, że się uda!
Madzenka 23:40, 11 mar 2016

Krokusik dzielny jest!