.. My tu na Śląsku, gdzie połączenie języka z jęz niemieckim i czeskim jest tak silne , nieraz wyszukujemy takie " smaczki "... jak te " kurwy " właśnie i systematycznie się z tego nabijamy
Mam nadzieję ,źe się nikt takowym słowem nie poczuł urażony ...
A przejechać się można..ojjj..można zwłaszcza jak sie już opony zmieniło a nie daj Bóg przymrozi ..na zakrętach szczególnie
Anulkaaaa .. Takiego kota , noo fieszzzzz... to ja miałam chyba od zawsze ... Ale tego zywego man od pazdziernika.. przybłakał sie do nas I tak juz zostalo martwie sie o Zuzę i ptaki ale nie mialam sumienia go wyrzucic.....
Irenko ta skimmmia spedza mi sen z powiek...kaprysi niemilosiernie... Zrzuca liscie, plamy ma.....echhhhh...ale ja uwielbiam , jest naprawde sliczna... No te rozowe kwiatostany
Ojjjjjj kcialabym, kciala ... ale ni ma jak moje zycie pędzi jak pendolino a ja tylko usiluje wytrzymac .. Mlody wnet egzamin kończacy gimnazjum..dodatkowo bierzmowanie i spotkania z doradca zawodowym....swoja droga..polecam serdecznie zagubionym w kwestii wyboru własnej drogi pociechom
Dodatkowo ,zeby odrdzewic swoja wlasna mózgownicę sama zaczelam uczyc sie hiszpanskiego... Bo ostatnio coraz czesciej bywa mi potrzebny...i tak leci szalony jeden dzien za drugim