Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AsiaK_Z 19:35, 24 mar 2016

Elka, znowu przykryłaś się ciepłą kołderką?
gierczusia 12:23, 26 mar 2016

ewa004 napisał(a)
hmmm...uważasz na "kurwy " powiadasz ....no uważaj, bo można się na nich nieźle przejechać ...
Pozdrawiam

.. My tu na Śląsku, gdzie połączenie języka z jęz niemieckim i czeskim jest tak silne , nieraz wyszukujemy takie " smaczki "... jak te " kurwy " właśnie i systematycznie się z tego nabijamy

Mam nadzieję ,źe się nikt takowym słowem nie poczuł urażony ...

A przejechać się można..ojjj..można zwłaszcza jak sie już opony zmieniło a nie daj Bóg przymrozi ..na zakrętach szczególnie

Buziole Ewciu
gierczusia 12:24, 26 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
Krokusik jest mega ! Zas mikro jest urocze

Wysadziłam ich więcej..ale gdzie się te czorty podziały , to zabij mnię..nie mom pojęcia
Za komplimenta dziękuję , mikro szykuje się do wiosny
gierczusia 12:29, 26 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)
Cofam, cofam i myślałam, że masz kota... ale takiego innego A tu faktyczny kot.. nawet łapę i oko pokazałaś

Anulkaaaa .. Takiego kota , noo fieszzzzz... to ja miałam chyba od zawsze ... Ale tego zywego man od pazdziernika.. przybłakał sie do nas I tak juz zostalo martwie sie o Zuzę i ptaki ale nie mialam sumienia go wyrzucic.....

Zreszta...zobacz sama
gierczusia 12:38, 26 mar 2016

Milka napisał(a)

Faktycznie kolor piękny i skimmia tez ładna

Irenko ta skimmmia spedza mi sen z powiek...kaprysi niemilosiernie... Zrzuca liscie, plamy ma.....echhhhh...ale ja uwielbiam , jest naprawde sliczna... No te rozowe kwiatostany
gierczusia 12:43, 26 mar 2016

Enya73 napisał(a)
Cieszę się, że się przyjął i znowu cieszy Twe oczy☺

Ja tez sie cieszę troche go przemrozilo i część liści trzeba usunać, ale i tak kolor kwiatow jest powalajacy jeszcze raz dziekuje
gierczusia 12:44, 26 mar 2016

nicol21 napisał(a)
Budzisz się do wiosny wraz z ogrodem?

Powoli Ewelinko , powoli ... szkoda mi bardzo ,ze nie udało nam sie spotkac kiedy bylas tak blisko..buziaki
gierczusia 12:49, 26 mar 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Elka, znowu przykryłaś się ciepłą kołderką?

Ojjjjjj kcialabym, kciala ... ale ni ma jak moje zycie pędzi jak pendolino a ja tylko usiluje wytrzymac .. Mlody wnet egzamin kończacy gimnazjum..dodatkowo bierzmowanie i spotkania z doradca zawodowym....swoja droga..polecam serdecznie zagubionym w kwestii wyboru własnej drogi pociechom

Dodatkowo ,zeby odrdzewic swoja wlasna mózgownicę sama zaczelam uczyc sie hiszpanskiego... Bo ostatnio coraz czesciej bywa mi potrzebny...i tak leci szalony jeden dzien za drugim

Ale moje serducho jest z Wami
Katkak 12:51, 26 mar 2016

gierczusia napisał(a)

Anulkaaaa .. Takiego kota , noo fieszzzzz... to ja miałam chyba od zawsze ... Ale tego zywego man od pazdziernika.. przybłakał sie do nas I tak juz zostalo martwie sie o Zuzę i ptaki ale nie mialam sumienia go wyrzucic.....

Zreszta...zobacz sama

Eluś no słów brak, ale fajowy . Też nie miałabym serca go wygonić . Buziaki świateczne ślę .
AsiaK_Z 12:54, 26 mar 2016

gierczusia napisał(a)

Ojjjjjj kcialabym, kciala ... ale ni ma jak moje zycie pędzi jak pendolino a ja tylko usiluje wytrzymac .. Mlody wnet egzamin kończacy gimnazjum..dodatkowo bierzmowanie i spotkania z doradca zawodowym....swoja droga..polecam serdecznie zagubionym w kwestii wyboru własnej drogi pociechom

Dodatkowo ,zeby odrdzewic swoja wlasna mózgownicę sama zaczelam uczyc sie hiszpanskiego... Bo ostatnio coraz czesciej bywa mi potrzebny...i tak leci szalony jeden dzien za drugim

Ale moje serducho jest z Wami

Oooooo Español, kiedyś też się do tego języka poderwałam na zasadzie samodzielnej nauki. Kilka słówek zostało do dziś