Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Enya73 20:34, 05 cze 2014

Nawet lepiej miałaś te tojeści zapakowane, a przede wszystkim w doniczce. Moje były bez , ewidentnie z podziału, ale chyba sobie poradzą w nowym miejscu. Od razu podsypałam je granulkami na ślimaki, bo one je bardzo lubią.
Pozdrawiam
gierczusia 20:39, 05 cze 2014

stychaz napisał(a)

Troche podwiędnięta ale podejrzewam, że szybko odżyje. Piękna jest a jak u niej z ekspansywnością i wysokością?

Jest podwiędnięta , bo sąsiadka odebrała ją wczoraj i o niej zapomniała .. Wiec lezała w kartonie od wtorku rana...

Niestety nie wiem jak z ekspansywnością ,ale po tułaczu pstrym , mało co mnie juz dziwi ... Wysokość docelowa jest taka ,że kwiatuszki wystają z pióropusza stipy
gierczusia 20:43, 05 cze 2014

Enya73 napisał(a)
Nawet lepiej miałaś te tojeści zapakowane, a przede wszystkim w doniczce. Moje były bez , ewidentnie z podziału, ale chyba sobie poradzą w nowym miejscu. Od razu podsypałam je granulkami na ślimaki, bo one je bardzo lubią.
Pozdrawiam

Anitko .. Tojeść rzeczywiście była zapakowana na medal ... Naprawdę profesjonalizm ...kupiłam w ziolaibyliny i chyba mogę ich polecić z czystym sumieniem ...Dzieki za info o ślimakach .. U mnie nalot golasów .. Jeszcze stipę muszę drapnąć a potem sadzić i się cieszyć
bleebla 21:38, 05 cze 2014

Elu, chodzi Ci o kulki bukszpanowe czy sadzonki bukszpanu?
bleebla 21:43, 05 cze 2014

Coraz grożniej u Ciebie na tarasie. Nie zdziwię się jak kiedyś zobaczę fotkę lwa
nicol21 21:46, 05 cze 2014

Bestia okropna, a tojeści ładne. Ja dam sobie na wstrzymanie i zobaczęjak u Was będzie rosnąć może za rok zanabędę

macham wieczorową porą
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 21:47, 05 cze 2014

bleebla napisał(a)
Coraz grożniej u Ciebie na tarasie. Nie zdziwię się jak kiedyś zobaczę fotkę lwa

Matttko ... Ja tam bym ffffcale lwa oglądać u siebie nie kciała ... O buksy Kulaski mi chodziło, bo ja zawsze oczy robię na te Twoje cuda
gierczusia 21:49, 05 cze 2014

nicol21 napisał(a)
Bestia okropna, a tojeści ładne. Ja dam sobie na wstrzymanie i zobaczęjak u Was będzie rosnąć może za rok zanabędę

macham wieczorową porą

Bestia już eksmitowana , więc można się tarasować bezpiecznie .. Jak tojeści będą tak ekspansywne jak wszyscy znawcy zapowiadają , to wnet wszyscy będziecie ją mieć .. Od nas

Odmachuję
bleebla 21:57, 05 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Matttko ... Ja tam bym ffffcale lwa oglądać u siebie nie kciała ... O buksy Kulaski mi chodziło, bo ja zawsze oczy robię na te Twoje cuda

Już na pw podaję
aga_szsz 22:01, 05 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Gośka .. Proszem Ciem .. Ja za paczkę z bluszczem zapłaciłam 5 zeta.. No co to za pieniądz .... Ta bedzie może ciut droższa , ale to są drobiazgi.. Jak mi braknie do pierwszego to przyjadę z eMusiem do Cibie na obiad , oki ??

Buziak .. Urocza jesteś

To ja też zapraszam